Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gökhan’dan jet açıklama: Rollerini başarıyla sergilemişlerdir

Başkan Gökhan’dan jet açıklama:

Başkan Gökhan’dan jet açıklama:

“Rollerini başarıyla sergilemişlerdir”

 

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, dün akşam gerçekleştirilen Ekim Ayı Belediye Meclis toplantısında yaşanan gergin anlara  ilişkin basın açıklaması yayımladı.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın meclis toplantısında yaşananlar dolayısıyla yaptığı açıklamada, “yaygara çıkararak mağduriyet yaratmak, konuyu asıl merkezinden uzaklaştırmak konusunda mahir olan arkadaşlar, Çanakkale halkının oylarıyla bir bir seçilerek geldikleri meclisi terk ederek, asıl saygısızlığı yapmışlardır.” ifadelerine yer verdi.

Gökhan, açıklamasının devamında şöyle konuştu: “4 Ekim 2017 Çarşamba günkü Ekim Ayı Belediye Meclis Toplantımız normal seyrinde başlamış devam ederken, maalesef Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkan Vekili Tülay Ömercioğlu’nun genel değerlendirmelerinin ardından, Cumhuriyet Halk Partisinde devam eden delege seçimleri süreciyle ilgili konuşmaya hazırlandığı ilk anda kendisine, bu konunun asla Belediye Meclisinin konusu olmadığını, bu konu ile ilgili sonsuz eleştiri hakkına sahip olduklarını, kendi parti merkezlerinde eleştirilerini kamuoyu ile paylaşabileceklerini ama Belediye Meclisi çatısı altında buna izin veremeyeceğimi önce rica ederek, defalarca ifade ettim.

Ancak kendisinin ısrarlı ve bu konuyu mutlaka meclis gündemine taşıması talimatının heyecanıyla, benim de ısrarla bu konuyu Çanakkale halkının meclisini kullanarak gündeme getirmesine izin vermeyeceğimi ifade etmeme rağmen, sabrımı taşırmak üzere grupça üstlendikleri rollerini başarıyla sergilemişlerdir. Yaygara çıkararak mağduriyet yaratmak, konuyu asıl merkezinden uzaklaştırmak konusunda mahir olan arkadaşlar, Çanakkale halkının oylarıyla bir bir seçilerek geldikleri meclisi terk ederek, asıl saygısızlığı yapmışlardır.

Çanakkale halkı benim kadına, çocuğa, yaşlıya, gence sevgimi, saygımı, nezaketimi gayet iyi bilir. Ben kadına saygının en yüksek perdeden yaşandığı bir aileye doğdum ve tüm yaşantımı da böyle sürmekteyim. Belediye Meclisinde Adalet ve Kalkınma Partili iki kadın üyenin sürekli tahrik edici, ısrarcı, imalı sözleri sadece dün yaşanan meclis toplantısında değil, pek çok toplantıda yaşanmaktadır. Onların partimde yaşanan delege seçimi süreci hakkında ki ısrarlı söylemlerine karşılık, CHP’li üyelerin de kendi aidiyetlerini savunmak için yapabilecekleri girişimler mecliste arzu edilmeyen görüntülere sebep olabilirdi, oluşması muhtemel bu tabloyu görüp gerekli önlemleri almak, söz almadan konuşanları uyarmak da meclis başkanı olarak görevimdir.”

 

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech