Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Satrançta Belediyespor’a Madalya

ÇASEM (Çanakkale Seramikleri Araştırma

ÇASEM (Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi) tarafından düzenlenen satranç turnuvasında Belediyespor Satranç Takımı oyuncuları 7 adet madalya kazandı.

30 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında Çasem’de düzenlenen satranç turnuvasında Belediyespor Satranç Takımı “7” madalya kazandı. Turnuva faklı yaş grupları arasındaki mücadelelere sahne oldu. Organizasyon 8 yaş altı, 10 yaş altı ve 12 yaş altı kategorilerinde düzenlendi. Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen maçlar 5 tur üzerinden oynandı.

Çanakkale Belediyesi Sosyal Medya hesabından edinilen bilgiye göre; Turnuvaya katılan Belediyespor Satranç Takımı oyuncuları her kategoride ilk üçe girerken toplamda 7 madalya kazandı. 8 yaş altı kategorisinde Göktuğ Beşoğul 1. olurken, 10 yaş altı kategoride Taha Çağan Öçal 2.lik madalyasını kazandı. Turnuvada büyük bir çekişmeye sahne olan 12 yaş altı kategoride Belediyespor satranç takımı oyuncusu Kayra Doğan 2. olurken, aynı yaş grubunda Boğaçhan Sarp Kurular ise 3.lük madalyasını elde etme başarısını gösterdi.

Bayanlar 10 yaş altı kategorisinde Belediyesporlu satranç takımı oyuncusu Zeynep Özkan 1. oldu. Aynı kategoride yine Belediyespor oyuncularından Bensu Kahrıman 2.lik başarısını gösterdi. 12 yaş altı grubunda ise Belediyespor oyuncusu Melek Mimsin bayanlarda 1.oldu. Belediyespor Satranç takımı spor faaliyetlerinin sadece fizikle yapılmadığına, sağlam bir vücuda sağlam bir kafa gerekliliğini böylece uygulamış ve herkese göstermiş oldular.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech