Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İl encümenleri değişti

İl Genel Meclisinin Ekim

İl Genel Meclisinin Ekim ayındaki 3’üncü oturumunda, Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri Turan Tumay ile Tayfun Sevim İl Encümenliği görevinden istifa etti.

İl Genel Meclisinin Ekim ayı 3’üncü oturumu, bugün saat 16.00’da İl Özel İdaresi toplantı salonunda Ömer Şahin Başkanlığın

da gerçekleştirildi. Gündeme ilave edilmesi önerilen konular ile daha önceki birleşime ait tutanakların okunmasından sonra bağış konusu görüşüldü. Ardından Gelibolu Demircili Göleti ve Sulama Tesisinin Devlet Su İşlerine bedelsiz olarak devredilmesi oylanarak oy çokluğu ile devir kararı alındı. Ek ödenek konusunun görüşülmesinden sonra Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Turan Tumay ile Tayfun Sevim’in İl Encümenliğinden istifa ettikleri ve yerine 2 aday çıkartılarak seçime gidilmesi kararlaştırıldı.

YENİ ENCÜMENLER SEÇİMLE BELİRLENDİ

Yapılacak olan İl Encümenliği seçimine CHP, MHP ve Bağımsız grupları aday göstermezken, Ak Parti grubundan ise Nihat Borazan ile Salih Duran aday olarak gösterildi. Kapalı zarf usulü yapılan seçim sonrası iki aday da 17’şer oy alarak yeni İl Encümenleri oldu. Seçimde sandıktan 14 boş, 1 de geçersiz oy çıktı. Geçersiz oyun üzerinde “Seçilecek arkadaşlar tekrar istida etmesin diye boş atıyorum” yazması dikkat çekti.

Engin Ören

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech