Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vekil Gider’den yöneticilere uyarı: “Küsen, kızan görevini bıraksın”

Ezine’de hafta sonu, Başbakan

Ezine’de hafta sonu, Başbakan Binali Yıldırım ziyaretinin ardından ilçe kongresi gerçekleştirildi. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, burada yaptığı konuşmada “Hiçbir yöneticinin ‘ben çok hizmet ettim ama şuna kızıyorum’ deme lüksü yoktur. Eğer yöneticiyken küsüp, kızacak olan varsa yöneticilik yapmasın” dedi.

Ezine kongresinde AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, tarihi bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın metal yorgunluğu söylemi doğrultusunda teşkilatın ve yöneticilerin daha özverili çalışması gerektiğine dikkat çeken Vekil Gider, millete hizmet için Erdoğan’ın izinden gidenler olarak hiç kimsenin kimseye küsme, kızma ve bahane arama gibi bir hakkı olmadığını ifade etti.

Yapılan hizmetlere bakıldığında daha fazla oy almayı hak ettiklerini belirten Gider; “Biz burada oy alamıyorsak, oy vermeyeni suçlayamayız. ‘Efendim bize oy vermiyorlar’ diye bir bahanemiz olamaz. Verir, neden vermesin? Demek ki yöntemde bazı eksikliklerimiz var, bazı yanlışlıklarımız var. Demek ki milletin gönlüne giden yolda bazı engeller var, bunları aşmak zorundayız” dedi.

“Ortada marifet var ama iltifat yok” diyerek konuşmasına devam eden Gider; “Halkın tamamının AK Parti hizmetleriyle birebir buluşmasını sağlamak bizim görevimiz. Bunun için yüksek oy oranlarına erişmek zorundayız. Kaç tane ilçeye Başbakan geliyor? Birebir ne şikayet varsa biz bunu göğüslemeye razıyız. Bırakın kongreleri, Çanakkale’de vekilsiz geçen köy hayrı yok gibi” dedi.

“KÜSEN KIZAN YÖNETİCİLİK GÖREVİNİ BIRAKSIN”

“Hiçbir yöneticinin, ‘Ben çok hizmet ettim ama şuna kızıyorum’ deme lüksü yoktur. Eğer küserim, kızarım diyorsa yöneticilik görevini bırakması lazım” diyen Gider; “Bir partinin 15 yıl boyunca girdiği her seçimde oyunu artırması mümkün mü? Mümkün değil. Bunu yaptığımız işlerle, yollarla, köprülerle falan izah edemeyiz. Son raddede millet diyor ki tabi yapacaksın görevin… Milletin gönlüne girebildiğimiz sürece biz varız bu milletin içinde. Hiçbir yöneticinin ben çok hizmet ettim ama şuna kızıyorum deme lüksü yoktur. Kızamazsın, küsemezsin kardeşim! Özel hayatında istediğine küs, kız ama yöneticiyken küsüp, kızacaksan o zaman yöneticilik yapmayacaksın. Kendim için söylüyorum, ben Milletvekiliyim bu salondaki birçok kişi beni tanıyor. Kimlerin benim hakkımda neler düşündüğünü de bir çok kişi biliyor. Aday adaylığımda, adaylık dönemimde eğer küsmek için, darılmak için kavga için sebep arasak hepimizin eline odun alıp gezmek için bir sürü sebep bulabiliriz ama bu iş değil, aslolan bu değil. Biz AK Parti ailesi olarak bu fikrin mensupları olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde giden insanlar olarak kırgınlığa, küskünlüğe talip olmadık, dostluğa, kardeşliğe talip olduk. Sizlerden ricam herkes bunu kendi hayatında gözden geçirsin, nerde kavgamız, nerde küskünlüğümüz varsa bunları çözmeliyiz.” dedi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech