Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çan Belediyesi hizmette kendisiyle yarışıyor

Çan Belediyesi, hayata geçirdiği

Çan Belediyesi, hayata geçirdiği mega projelerle belediye hizmetlerinin kalitesini de her geçen gün artırmaya devam ediyor.

Son olarak temizlik hizmetlerindeki kalite çıtasını üst seviyelere taşıyan Çan Belediyesi, araç filosuna kattığı 6 adet yeni çöp kamyonu ve yeni çöp taksi aracı ile araç altyapısını güçlendirdi.

Çan Belediyesi’nin haber bültenine göre; belediyenin gücüne güç katan yeni araç filosu, 2 Ekim Pazar günü şehir meydanında Çan halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen kurban kesim merasimi ve aşure ikramlarıyla tüm Çanlıların hizmetine girmiş oldu.

Çan’da bir ilk olan çöp taksi uygulaması ise vatandaşlarca oldukça merak edilirken; Başkan Kuzu’nun özel olarak ilgi gösterdiği temizlik hizmetlerinin, farklı uygulamalarla Çandaki kalitesinin artması büyük takdir topladı.

6 adet yeni çöp kamyonu ve yeni çöp taksi aracının tanıtım programında konuşan Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, “Bizler rutin hizmetlerimizin kalitesini artırdığımız gibi şehrimize ruh katan sosyal projelerimizle de Çanımızın marka şehirlerarasına sokmaya tüm gücümüzle gayret ediyoruz ve bunu başarıyoruz da hamdolsun.” ifadelerini kullandı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech