Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ünlüler ‘Barış’ için koşacak

Bu yıl 1 Ekim’de

Bu yıl 1 Ekim’de üçüncüsü düzenlenecek Gelibolu Maratonu’na ünlü sunucu Burcu Esmersoy’un yanı sıra ünlü şovmen Kadir Çöpdemir ve eski futbolcu Pascal Nouma da katılacak.

‘Barış için Koşuyoruz’ sloganıyla düzenlenecek Gelibolu Maratonu, tarihi önem taşıyan Gelibolu Yarımadası’nda gerçekleştirilecek, koşuya yaklaşık 10 bin kişinin katılması bekleniyor. 

Turkcell’in haber bültenine göre;

Ana sponsorluğunda Turkcell’in olduğu, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türkiye’nin ‘Barış’ temalı ilk maratonu Gelibolu Maratonu, ‘Barış için Koşuyoruz’ sloganıyla 1 Ekim Pazar günü gerçekleşecek. Dünyanın en önemli tematik parkurlarından biri olarak kabul edilen Gelibolu Tarihi Yarımadası’ndaki maratona geçen sene olduğu gibi yine ünlü sunucu Burcu Esmersoy’un yanı sıra ünlü şovmen Kadir Çöpdemir ve eski futbolcu Pascal Nouma da katılacak.

FUARDA PAMELA KONSER VERECEK

Dünyanın en önemli tematik parkurlarından biri olarak kabul edilen Gelibolu Tarihi Yarımadası’nda yapılacak organizasyonun öncesinde klasikleşen Maraton Fuarı, bu yıl 17 Burda AVM’de gerçekleştirilecek. 28-30 Eylül tarihleri arasındaki fuarda, halkı eğlenceli aktiviteler bekliyor. Katılımcılar ise yarış kitlerini bu fuardan temin edecekler. Fuarın yıldızı ise Pamela Spence olacak. Başarılı şarkıcı, 30 Eylül Cumartesi günü, fizy konserleri çerçevesinde, fuar alanında konser verecek. Pamela’nın konseri saat 20.00’de başlayacak.

BARIŞ ORMANI BÜYÜYOR

Geçen sene Çanakkale’ye Mektuplar Projesi’ndeki cevaplanmış mektuplara verilen yanıtlar ve Turkcell Gelibolu Maratonu’nda yer alan katılımcılar anısına dikilen fidanlarla oluşturulan Turkcell Barış Ormanı, bu sene biraz daha büyüyor. geçen sene Güzelyalı Bölgesi’nde çıkan yangında büyük hasar gören çamlık bölgeye 10 bin fidan dikilerek oluşturulan Turkcell Barış Ormanı’na 10 bin fidan daha dikilecek. Ayrıca, Morto Koyu’na dikilen sembolik fidanın yanına 3. Turkcell Gelibolu Maratonu’nda bir fidan daha dikilecek.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech