Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜROB’dan Troya yılına destek

ÇTSO Yönetim Kurulu üyesi

ÇTSO Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kansu başkanlığındaki ÇTSO Meclis ve Turizm Komitesi üyeleri Kemal Pazarbaşı ve Armağan Aydeğer’den oluşan heyet İstanbul Conrad Hotel’de “2018 Troia Yılı” ile ilgili sunum ve ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

Türkiye Otelciler Birliği’nin(TÜROB) davetlisi olarak İstanbul ve Marmara Bölgesinin önde gelen otellerinin temsilcileri, turizm profesyonelleri ve ÇTSO Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kansu başkanlığındaki ÇTSO Meclis ve Turizm Komitesi üyeleri Kemal Pazarbaşı ve Armağan Aydeğer’den oluşan heyet İstanbul Conrad Hotel’de “2018 Troia Yılı” ile ilgili sunum ve ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

Son derece verimli geçen görüşmelerde, “2018 Troia Yılı” İstanbul turizm çevrelerinde ciddi yankı ve karşılık buldu. TÜROB Başkanı Timur Bayındır, ülkemiz turizmi için heyecan veren bu girişimi yurtiçi ve yurtdışı her platformda destekleyeceklerini belirtti. Yakın gelecekte TÜROB üyelerinin Çanakkale’de ağırlanması, yurtdışı turizm fuarlarında “2018 Troia Yılı” tanıtımında koordinasyon halinde çalışılması, daha detay işbirliği olanakları için TÜROB yönetim kurulu toplantısına katılım hususunda mutabakat sağlanmasının ardından toplantı sona erdi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech