Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Courtney sakatlanarak Amerika’ya döndü

Çanakkale Belediyespor’un Amerikalı milli

Çanakkale Belediyespor’un Amerikalı milli smaçörü Megan Courtney, ön çapraz bağlarının yırtılması sonucu tedavi olmak üzere memleketi Amerika Birleşik Devletleri’ne döndü. Belediyespor Courtney ile karşılıklı olarak sözleşme feshetti.

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde mücadele eden ekibimiz Çanakkale Belediyespor, büyük umutlar ile transfer ettiği 23 yaşındaki Amerikalı milli voleybolcu Megan Courtney ile karşılıklı anlaşarak sözleşme feshetti.
Ön çapraz bağlarının kopması üzerine sezonu kapatan Courtney, kendi isteği üzerine memleketi Amerika’da tedavi olmak istedi. Sözleşme feshi bu durum üzerine gerçekleşti. Courtney, aynı sakatlığı geçmişte de yaşamıştı.
Belediyespor kaynaklarından edinilen bilgiye göre, yeni bir oyuncu ile anlaşma hazırlıklarında bulunulduğu öğrenildi.

BELEDİYESPOR’A TEŞEKKÜR ETTİ
Yıldız oyuncu instagram hesabından yaptığı açıklamada önceden de aynı sakatlığı yaşadığını hatırlatarak yeniden iyileşmeyi başarabileceğini ifade etti. Courtney açıklamasının devamında; “2 günlük Türkiye seyahatimde kariyerimdeki ikinci çapraz bağ sakatlığını yaşadım. Yarın tedavi sürecime başlamak üzere eve dönüyorum. Takım arkadaşlarım ve Çanakkale Belediyespor’un muhteşem teknik ekibi, bilmelisiniz ki son 24 saat içinde bana gösterdiğiniz ilgi ve destek için hepinize minnetarım. Önüme çıkabilecek her türlü zorluğa hazırım! En kısa sürede görüşmek dileğiyle” dedi.

Atakan Alkış

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech