Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale Kick Boks’unun Büyük Başarısı

Karadağ’ın Bijelo Polje şehrinde

Karadağ’ın Bijelo Polje şehrinde düzenlenen Balkan Kick Boks Şampiyonasında Kick Boks Milli Takımımız; 7 Altın, 5 Gümüş, 3 Bronz madalya olmak üzere toplamda 15 madalya kazandı. Turnuvada Çanakkaleli sporcu Fatma Nur Ozar, büyük bir başarıya imza atarak Kick light branşında Balkan ikincisi, Low kick branşında Balkan üçüncüsü oldu.

SPORCUYA TEBRİK YAĞDI
Çanakkale Kick Boks İl Temsilcisi Serkan Bozacı “Sporcumuz gerçekten zoru başardı. Uluslararası arenada madalya almanın zor olduğu Kick Boks’ta iki derece birden getirmek hiç de kolay değil.
Bu başarının gelmesinde büyük emekleri olan Gençlik Spor Şube Müdürümüz Sedat Bektaş, Çanakkale Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yasemin Şenol başta olmak üzere Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü personeline de teşekkürü borç biliriz. Çanakkalemize bu gururu yaşattığı için kendisini ve antrenörlerini tebrik ederim.” dedi.

ÇANAKKALE DURMAYACAK
Çanakkale Kick Boks Bölge Antrenörü Leyla İnci Bozacı “Çanakkale’mizin Kick Boks branşındaki ilerleyişi devam ediyor. Her yıl kazandığımız ulusal başarılara öğrencimiz Fatma Nur ile uluslararası başarıları da dahil ettik. Çanakkale Assos Spor Kulübü antrenörleri Alp Torun, Halil Özdeş ve ben, 2018 yılına da şimdiden hazır olduğumuzu, madalyaların devamın geleceğini söylemek isteriz.”

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech