Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

Kepez’de de ‘mavi’ çıktı

Kepez Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirilen CHP Kepez delege seçimlerinde seçime tek liste olarak giren mavi liste kazandı.

CHP il başkanını belirleyecek delegelerin seçildiği seçimler, dün saat 09:00’da başladı. Toplamda 454 oyun kullanıldığı seçimlerde 44 oy geçersiz sayıldı. Hamidiye Mahallesi, Boğazkent Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde seçimlere tek liste olarak giren ‘mavi’ liste 410 oy ile kazanan taraf oldu. Mavi listeye Hamidiye Mahallesi’nden 54 oy, Boğazkent Mahallesi’nden 161 oy, Cumhuriyet Mahallesi’nden ise 195 oy çıktı. Seçimlerde gözlemci olarak CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan bulundu.
Geçersiz sayılan bazı oyların yırtılarak sandığa atıldığı görüldü. Bir zarftan ise KHK ile ihraç edilen eğitimci Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’nın fotoğrafı çıktı.

ASLAN; “ÇALIŞACAĞIZ VE BAŞARACAĞIZ”

Seçimin ardından konuşma yapan CHP Kepez Belde Başkanı Birol Arslan, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak Belde oyumuzu yüzde 44’e, referandumda ‘hayır’ı yüzde 70’e getirmiştik. Bu verdiğiniz güç ile motivasyonumuzu daha yukarılara taşıdık ve bundan sonra Kepez’de Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını daha yukarılara, hep beraber el ele, kol kola çıkartmak için çalışacağız ve başaracağız. Güzel günlerde buluşmak üzere” dedi.

Atakan Alkış

 

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech