Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Direk tehdidi devam ediyor

İnönü Caddesi Karayolları 142.

İnönü Caddesi Karayolları 142. Şube Şefliği karşısındaki Uludağ Elektrik Dağıtım şirketi hizmet alanındaki aydınlatma direğinde hala çalışma yapılmadı.

Hafta başında paylaştığımız bir haberde Karayolları 142.Şube Şefliği karşısı, İnönü Caddesi üzerindeki orta refüjde bir aydınlatma direğinin devrilmeye yakın bir durumda yan yatmış olarak durduğunu paylaşmıştık. Uludağ Elektrik Dağıtım şirketinin hizmet alanı içerisinde yer alan aydınlatma direğinde, aradan geçen 1 haftaya rağmen hala bir çalışma yapılmadı.

Bu da akıllara “önlem alınması için birinin ölmesi mi gerekiyor” sorusunu getiriyor. Hatırlanacağı üzere 2016 yılının Ağustos ayında Kayserili Ahmet Paşa Caddesi üzerindeki Valilik durağı yanında Karaağaç cinsinden ağaçtan kopan kütük koparak bir vatandaşın başına düşmüş ve o kişinin ölümüne sebep olmuştu. Bu haberde bahsi geçen aydınlatma direği için de vatandaşlar, önlem alınmaması durumunda yine benzer bir kazanın her an yaşanabileceğini belirterek duruma tepki gösterdi.

TRAFİK IŞIKLARININ YER ALTI KABLOLARI YENİLENİYOR

Aynı bölgede Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından geçen hafta başlatılan, trafik ışıklarının yer altındaki kablolarında yenileme çalışmaları devam ediyor.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech