Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’nin ticaretinin kalbi Cnr Expo’da attı

Çanakkaleli iş adamları 20-23

Çanakkaleli iş adamları 20-23 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen İstanbul CNR EXPO’ya çıkarma yaptı. Ev Dışı Tüketim Ürünleri ve Tedarikçileri, CNR Ambalaj İstanbul ve CNR Food İstanbul olarak üç büyük fuar eş zamanlı olarak kapılarını açtı. 

Gıda, ev dışı tüketim ürünleri ve tedarikçileri ile ambalaj sektörleri, benzer fuar organizasyonlarından farklı olarak sektörün tümünün ilk kez aynı tarihte, aynı çatı altında topladığı fuar 20-23 Eylül tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırladı. 

CNR EXPO’da katılımcı firmaların ticaret hacmini artırmak için düzenlenen fuara Çanakkale Ticaret Borsası üyelerinden Kale Gıda San.Tic.A.Ş., H.Ö.444 Öztürkler gibi firmaların temsilcileri Kaya Üzen ve Ali Öztürk’te katılarak, Çanakkale ürünlerini ve markalarını ulusal ve uluslararası platformda temsil ettiler. Kale Gıda Yönetim Kurulu Başkanı ve Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı  Kaya Üzen fuar alanında Çanakkale’den gelen  oda üyeleri ve İstanbul’da yaşayan Çanakkaleliler ile bir araya geldi.

Üzen, fuarda  gazetecilere yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Bugün 3’üncü kez düzenlenen gıda fuarının açılışı var. Biz de dış tüketim derneğinin hem Yönetim Kurulu Üyesi hem de bu sektörün önemli oyuncularından biri olduğumuzdan ETÜDER’in düzenlediği fuara katılmış bulunmaktayız. 3 gün sürecek olan fuarın son gününde ciddi anlamda bir ticaret hacmi oluşacağına inanıyoruz. Her yıl kendini  geliştiren bu fuarda ciddi anlamda üretici ve tedarikçi firma sayısında artış var. Bu arada Çanakkale Ticaret Borsası olarak bu fuara iki tane otobüs kaldırdık. Üyelerimizin bu fuara katılmasını planladık. Üyelerimiz de bugün fuardalar.”
Organizasyona Çanakkale merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren 45 Borsa üyesi ve şirket temsilcileri katıldı. Borsa üyeleri yeni iş ortaklıklarına zemin oluşturacak bu fuarda, yeme içme ve satın alma müdürleri, mutfak şefleri, işletme sahipleri ve üst düzey yöneticiler, işletmeleri için en uygun ürün ve hizmetleri yakından tanıma imkânına sahip oldular.

BORSA ÜYELERİ ALIM HEYETLERİ İLE BULUŞTU
CNR Food İstanbul Fuarı, Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (URGE) Projesi desteğiyle Türkiye’nin en kapsamlı alım heyetleri organizasyonlarından birine ev sahipliği yaptı.
Başta ABD, Almanya, İngiltere, Fransa, Kanada, Rusya, Polonya, Ukrayna, Yunanistan, Bosna Hersek, Karadağ, Güney Kore, Çin, Tayvan, Singapur, Meksika, Brezilya, Kolombiya, Cezayir, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Ürdün, Azerbaycan, Katar, Bahreyn, Mısır, Filistin, Malezya, Hindistan, Tacikistan, Kazakistan, Afganistan, Nijerya, Panama, Dominik Cumhuriyeti, Etopya, Kosta Rika, Kenya, Nepal, Peru, Lübnan ve Tunus olmak üzere, 45 farklı ülkeden toplamda 4 milyar dolar ihracat yapma potansiyeline sahip 500 firma temsilcisi fuara katılım sağladı. Çanakkale Ticaret Borsası üyeleri söz konusu alım heyetleri ile birebir görüşme imkânı buldu.

Engin Ören

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech