Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İptal değil istifa gerekiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe yönetimi, Pazar günü yapılan İsmetpaşa Mahallesi delege seçimlerini iptal etti.

Dün öğleden sonra CHP kulisleri iptal haberi ile aniden hareketlendi. İlk gelen haberlere göre İsmetpaşa Mahallesinde para dağıtıldığı ve Belediye çalışanlarının müdahale ettiği iddiası ile seçimin iptal edildiği ileri sürüldü. Hemen ardından iptalin, partili gözetmen milletvekilinin bilgisi doğrultusunda olduğu ortaya atıldı. Daha sonra gerekçeli kararın Merkez İlçe Binasında duyuru panosuna asıldığı öğrenildi.

TELEFONLAR KAPALI İDDİALAR HAVADA UÇUŞUYOR

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Merkez İlçe yönetiminden hiçbir yetkiliye ulaşılamadı. Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş’ın telefonlarına ulaşılmazken, diğer yetkililerden de açıklayıcı bir yanıt alınamadı. Olayın duyulmasının ve resmi olarak ilan panosuna asılmasının ardından ise iddialar ve ithamlar sözlü olarak sürdürüldü.

Tüm bu yaşanılanların ardından partinin tabanından birçok isim yayın bürolarını arayıp iptal olayına tepkilerini dile getirdi. Partililer, gruplaşmaların son bulması gerektiğini, seçim iptali yerine istifa mekanizmasının çalıştırılmasını dile getirdiler. Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech