Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Toz toprak içinde eğitim

Şehit Gürol Caddesi üzerinde devam eden üst yol yapım çalışması İbrahim Bodur Anadolu Lisesi ve Şinasi Figen Bayraktar Ortaokulu öğrencilerinin can güvenliğini tehdit ediyor. Öğle arasında okuldan çıkan çocuklar, hiçbir güvenlik önleminin alınmadığı yolda iş makinelerinin arasından geçiyor.

18 Mart İlkokulu, Şinasi Figen Bayraktar Ortaokulu ve İbrahim Bodur Anadolu Lisesi yan yolu üzerindeki üst yapı çalışmaları devam ediyor. Çocukların yol güvenliğinden endişe eden veliler ise yapımların ne zaman biteceğini merak ediyor. Yol çalışmasının devam ettiği Şehit Gürol Caddesinde iş makinelerinin olması ve öğrencilerin okul güzergahında yer alması aileleri tedirgin etti. Üstelik caddenin bir yarısı da trafiğe açık hale getirildi. Veliler en azından çalışmalar bitene kadar çocukların güvenli  ulaşımının sağlanması gerektiğini ifade etti.

ARAYA BAYRAM GİRMİŞ!

Kentteki bazı okul güzergahlarında devam eden yol çalışmaları öğrencilere zor anlar yaşatırken, güvenliklerini de tehlikeye sokuyor. Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre 18 Mart İlkokulu’nun önündeki yoldaki alt yapı çalışmaları bitti. Üst yapı çalışmalarında kaldırım yapımı sona erdi, 4-5 gün içerisinde de yol çalışması sona erecek.

Şehit Gürol Caddesi’nde ise bir süre daha çalışmalar devam edecek. İbrahim Bodur Anadolu Lisesi yan yolundan, hava alanı kavşağına kadar süren yolun üst yapım çalışmaları başladı. Fen İşleri Müdürlüğü, Uedaş, Telekom gibi kurumlarla eş zamanlı olarak çalışma yürüttüğü için normalinden daha uzun süren çalışmalar için vatandaşlar 1,5 ay gibi bir süre daha beklemek durumunda kalacak. Yetkililer, diğer kurumlarla koordineli çalışmayı, yol genişletme çalışması yapılmasını ve on günlük bayram tatilinin de araya girmesini çalışmanın zaman alması nedeni olarak açıkladı.

Dilek Akşen

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech