Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediyespor’da teknik imzalar

Çanakkale Belediyespor ‘da teknik

Çanakkale Belediyespor ‘da teknik kadrosunu güçlendirdi. Basın toplantısında konuşan Belediyespor Başkanı İsmet Güneşhan, Balkan Şampiyonluğu’nu sürdürmeyi ve CEV Kupası’nda iyi yerlere gelmeyi hedeflediklerini belirtti.

Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden kentin takımı Çanakkale Belediyespor’da Altyapı Sorumlusu Yiğit Alkılınç, Yardımcı Antrenör İbrahim Çadır, Altyapı Antrenörü Orkun Kaşıkçıoğlu, Fizyoterepist Emine Yavaş, Altyapı ve Yardımcı Antrenör Can Kasap ile bir senelik kontrat imzalandı. Geçmiş kadroda da yer alan İtatistikçi Yavuz Kaya ve Fizyoterepist Kemal Yaşar ile de artı bir yıllık sözleşme uzatıldı.

Bugün saat 14:00’te Belediyespor kulüp katında gerçekleşen imza törenine Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan ile Genel Sekreter İbrahim Can Ergun, Voleybol Şube Sorumlusu Aysun Kavcar, İdari Amir Levent Çetin, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Mustafa Ada ve Antrenör Üzeyir Özdurak  katıldı.

Hedef Avrupa’da başarı

Yeni teknik ekip transferlerinin takıma motivasyon ve başarı getireceğini ifade eden Başkan Güneşhan, altyapıyı güçlendirdiklerinin altını çizdi. Güneşhan, gelecekte Çanakkale’den başarılı voleybolcuların çıkacağına inancının olduğunu ve bu yönde gelişim sağlamak için altyapıda Alkılınç’ı transfer ettiklerini belirtti. Takımın bu sezonki hedefleri ile ilgili sorulan soruya Başkan Güneşhan; “Takımımızın her yıl artan bir performans ile başarı grafiği var. Bu sene hedefimiz öncelikle ilk 8, daha sonra Avrupa kupaları, Balkan Şampiyonluğu’nu devam ettirmek, arkasından Avrupa CEV Kupası’nda çok daha iyi yerlere gelmek” dedi.

Atakan Alkış

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech