Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Proje Hazırlama ve Yönetimi Eğitimi” Verildi 

Güney Marmara Kalkınma Ajansı

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), Bölgede projeciliğin geliştirilmesi ve proje üretme kapasitesinin artırılması amacıyla “Proje Hazırlama ve Uygulama” eğitimi gerçekleştirdi. Eğitim GMKA Çanakkale Yatırım Destek Ofisi binasında verildi.

GMKA haber bültenine göre; Balıkesir ve Çanakkale’de faaliyet gösteren Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın (GMKA); kaliteli ve başarılı proje yazmanın desteklenmesi, proje yazmada karşılaşılan sorunların giderilmesi ve proje içeriğinin daha iyi anlaşılır olması için daha önceki yıllarda da verdiği “Proje Hazırlama ve Yönetimi Eğitimi” GMKA Çanakkale Yatırım Destek Ofisi Proje Yönetim Birimi uzmanlarından Petek Eğerci Coşkun tarafından verildi. İki gün süren eğitimler, özel ve resmi kurum ve kuruluşları çalışanlarının katılımıyla tamamlandı.

Proje Hazırlama ve Uygulama Eğitimi kapsamında; sorun-hedef ve strateji analizleri, mantıksal çerçeve, başvuru-değerlendirme süreci ve diğer devlet ve kurum destekleri hakkında uygulamalı eğitimler veriliyor. Hazırlanan takvime göre oluşturulan eğitimler ücretsiz olarak veriliyor. Gerçekleştirilen eğitimlere tam zamanlı olarak katılanlara eğitim katılım sertifikası veriliyor.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech