Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale standına büyük ilgi

Antalya Ticaret Borsası tarafından,

Antalya Ticaret Borsası tarafından, TOBB’nin desteği ve ‘Sizin oraların nesi meşhur’ sloganı ile bu yıl 8‘incisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX ziyaretçilerine kapılarını açtı Fuarda Dışişleri ve Kalkınma Bakanının ve Rusya Tarım Bakan Yardımcısı Evgeny Gromyko’nun da ziyaret ettiği Çanakkale standı büyük ilgi gördü.

Antalya Ticaret Borsası tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteğiyle organize edilen ve bu yıl 8’incisi düzenlenen YÖREX, 70’in üzerinde ilden 125 oda-borsa, 16 kalkınma ajansı, yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri ve firmalar olmak üzere 400’ün üzerinde katılımla açıldı.

Açılışın ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Antalya Valisi Münir Karaoğlu, Rusya Tarım Bakan Yardımcısı Evgeny Gromyko ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Çanakkale standını ziyaret etti. Protokol heyetini Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya ÜZEN, Başkan Yardımcısı Salamon Halyo, Genel Sekreter Sevcan Elver Stantta Ürünlerini Tanıtan Borsa Üyelerinden Akif Gönül Kılıç, Gülsüm Üstün, Seçkin Sezer, Ali Enis Özçin, M.Onur Akcan Borsa çalışanları Gözde kartal ve Deniz Gezer karşıladılar.

Protokol heyetine Çanakkale’nin meşhur Ezine peyniri, zeytin ve zeytinyağı, süt reçeli ile yöre ürünleri ikram edildi. Öte yandan vatandaşlar da Çanakkale standına büyük ilgi gösterdi. Fuar ile ilgili değerlendirmede bulunan Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S.Kaya Üzen; “YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı bu yıl 8.kez düzenlenmekte ve ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine tüm renkleri ile yöresel zenginliklerini bir arada barındırmaktadır. Müthiş ekonomik getirisi olan, markalarımızın tanıtımında da büyük katkı sağladığını düşündüğümüz YÖREX Fuarına Çanakkale olarak başlangıcından buyana sürekli katılmaktayız.” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech