Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekip Ruhu ve Fedakarlık Başarıyı Getirdi

Başarılı ve özverili çalışmaları

Başarılı ve özverili çalışmaları ile takdir toplayan Çanakkale Devlet Hastanesi Organ Nakli Koordinasyon birimi, 14. Dünya Organ Nakli Kongresi nedeniyle Çanakkale’yi ve Çanakkale Devlet Hastanesi’ni Cenevre’de başarılı bir şekilde temsil etti.

Çanakkale Devlet Hastanesi haber bültenine göre; İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen dünya organ nakli koordinatörleri kongresine hazırlanan çalışmaları ile başvuran ve burslu davet edilen Çanakkale Devlet Hastanesi Organ nakil koordinatörleri yurt dışında ilimizi ve hastanemizi başarılı bir şekilde temsil etti. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilimdalı ile Çanakkale Devlet Hastanesi Organ Nakli Koordinatörleri Uz.Dr.Azem Ülkü ve hemşireler Emine Karakaya, Yeliz Baykala birlikte yaptıkları çalışma ile  başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Organ bağışı ve nakli konusunda hastane yönetiminin, Yoğun Bakım Ünitesi çalışanlarının ve beyin ölümü tespiti kurulunun da desteğinin çok etkili olduğunu belirten Organ Nakli İl Koordinatörü Uz.Dr. Azem Ülkü başarılarında ekip ruhunun ve fedakarca çalışmalarının önemine değindi. Ülkü; Uluslararası bir kongrede yapılan bildirilerin çoğunluğunun Türkiye’den olması ve bunlardan birinin de Çanakkale Devlet Hastanesi Organ Nakli Koordinatörlerine ait olması da ayrıca onur kaynağı olduğunu belirtti.

 

 

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech