Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilardoda Temsilcimiz Belli Oldu

Türkiye Bilardo Federasyonu Çanakkale

Türkiye Bilardo Federasyonu Çanakkale İl Kontenjan Sporcu Seçme Turnuvası sona erdi. Sonuçlara göre Ekim ayında Balıkesir’de yapılacak olan Türkiye Bilardo Şampiyonasında Çanakkale’yi Anıl Engin temsil edecek. 

Türkiye Bilardo Federasyonu Çanakkale İl Temsilciliği 2017 yılı Bilardo İl Birinciliği Turnuvası sona erdi. Çanakkale’de bu yıl ilk defa düzenlenen bilardo turnuvası TBF üç bant disiplini Ferdi Şampiyonalar Talimatı esaslarına 30 sayı 45 isteka ile gerçekleştirildi. 6-10 Eylül tarihleri arasında yapılan 36 maç sonucu bilardoda Çanakkale’yi temsil edecek isim belli oldu.

Gazetemize konuyla alakalı açıklama yapan Müsabaka Direktörü Cenker Bilgi şunları söyledi: “Ekim ayında Balıkesir ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası 3’üncü ayağında Çanakkale’yi temsil edecek ismin belirlendiği turnuva sona erdi. Yapılan 36 karşılaşma sonrası Biga’da ikamet eden Anıl Engin birinci oldu. Balıkesir’de Ekim ayında yapılacak turnuvaya 134 kişi Federasyon sıralamasından katılırken, buna ek olarak il temsilcileri de katılacak. 2018 yılında da Çanakkale’de 12 adet turnuva yapmayı planlıyoruz. Bunların 2 tanesi Türkiye Bilardo Federasyonu bünyesinde, 10 tanesi ise özel turnuva şeklinde olacak. Yani 2018’de her aya bir turnuva gerçekleştireceğiz.”

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech