Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CAN CAN Gecelerde

Hamdi Bey Eşi ve

Hamdi Bey Eşi ve Yeğeniyle Stres Atıyor

PVC ustası olan Çanakkale’nin sevilen esnaflarından Hamdi Kahraman geçtiğimiz akşam eşi Ayşegül Kahraman ve yeğeni Aşkın Barkın Üregen ile birlikte Lodos Bar’da stres atarlarken objektiflerimize takıldı. Eğlenmeyi sevdiklerini ve sık sık Lodos Bar’a geldiklerini belirten Hamdi Kahraman’a, eşi Ayşegül Kahraman’a ve yeğeni Aşkın Barkın Üregen’e stresten uzak , mutlu bir yaşantı diliyoruz…

 

Hemşireler Arkadaşlarının After Partisi’nde

İstanbul’da hemşirelik yaparak hayatlarını geçiren Filiz Uydaş ile arkadaşı Özgün Gökduman’ı Lodos Bar’da eğlenirlerken görüntüledik. Arkadaşlarını evlendirdiklerini ve bu sebeple burada olduklarını belirten hemşire arkadaşlardan, Filiz Uydaş İstanbul Çapa Devlet Hastanesi’nde, Özgün Gökduman ise Cerrahpaşa Devlet Hastanesi’nde çalıştığını söyledi. Düğün etkinliği için Çanakkale’ye geldiklerini ve şuanda da arkadaşlarının After Partisi’nde olduklarını belirten iki arkadaşa mutluluklar diliyoruz. Dostluğunuz daim olsun.

Gül Hanım Kardeşiyle Meyve Suyu İçiyor

Gül Emlak’ın patronu Gül Karadeniz’i kardeşi mimar Sude Karadeniz ile birlikte Çarşı Caddesi’nin sevilen kafesi Cankuş’ta meyve suyu içip sohbet ederlerken görüntüledik. Oldukça neşeli olduklarını gözlemlediğimiz abla-kardeş bol bol bir araya gelerek hasret giderdiklerini dile getirdiler. Ne diyelim Allah ayırmasın. Mutluluğunuz daim olur inşallah.

Başarılı Kameramanlar Eğleniyor

Çanakkale Tv’nin başarılı kameramanı Orhan Gün ile fotoğraf ve video çekimi yaparak geçimini sağlayan kardeşi Berkan Gün geçtiğimiz akşam Lodos’ta eğlenirlerken objektiflerimize takıldı. Eğlenmek için Lodos Barı tercih ettiklerini belirten kardeşlere iyi eğlenceler diliyoruz.

Mustafa Bey, Zeliha Hanım ile Gecelerde

Çanakkale’nin sevilen simalarından UEDAŞ çalışanı Mustafa Başaran’ı geçtiğimiz akşam Lodos Bar gecelerinde yakaladık. Mustafa Bey arkadaşı Zeliha İkiz’le beraber gece boyunca dans edip eğlendiler. Zaten eğlenmeyi çok sevdiklerini belirten ikili, buldukları hemen her fırsatta gece kulüplerine eğlenmeye çıktıklarını söylediler. Eğlenmeyi seven bu iki arkadaşa bol eğlenceli bir hayat diliyoruz.

Sabih Can Durmuş

 

 

 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech