Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MÜSİAD’dan Ticaret Borsasına Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyon Başkan Yardımcıları Ahmet Şekerli, Dr. Oktay Dede ve Sedat İyidemir Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen’i ziyaret etti.

Çanakkale Ticaret Borsası haber bültenine göre; Başkan Kaya Üzen’in ev sahipliği yaptığı ziyarette MÜSİAD Çanakkale Şube Başkanı Ali Osman Yıldız, MÜSİAD Genç Başkanı Aydın Çetin, Üye İlişkileri Komisyon Başkanı Talip Haner Göçmen ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sessiz, Ticaret Borsası Meclis Üyesi Melih Gündoğdu ve Genel Sekreter Sevcan Elver katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MÜSİAD’ın yeni döneminin hayırlı olmasını dileyen Kaya Üzen, “Çanakkale olarak çok şanslı bir coğrafyada bulunuyoruz. Çanakkale’miz konumu gereği sahip olduğu ekolojik yapısı, emsalsiz doğası ve iklimi ile geniş bir coğrafi ürün çeşitliliğine sahiptir. Çanakkale Ticaret borsası olarak üretici ile tüccar arasında köprü olmak ve ekonominin kayıtlı hale gelmesini sağlamanın dışında üretimde değişmeler, yenilikler yapmak, piyasaya yeni tür malların girmesi, yeni arz fonksiyonlarının ortaya çıkması, ekonomik reformlar ve markalaşmak gibi konularda üyelerimizin önünü açmaya çalışmaktayız. Çanakkale Ticaret Borsası olarak üyelerimizin sektörlerinde  gelişmelerini sağlamak için uygun ortamlar hazırlamak ve bölgemizin ekonomisini geliştirmek amacıyla ülkemizde ve dünyada Çanakkale’mizin ve üyelerimizin en iyi şekilde tanıtımını yapmayı misyon edindik” diye konuştu.

MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyon Başkan Yardımcısı Ahmet Şekerli Çanakkale’nin MÜSİAD için büyük önem taşıdığını vurgulayak, “MÜSİAD ailesi olarak bir gıda, tarım, hayvancılık ve turizm şehri olan Çanakkale’nin sorunlarına çözüm sağlayacak girişimlerde bulunduk. Projelerin hayata geçilmesi için her alanda üyelerin destekçisi olacağız. Önümüzdeki günlerde gıda tarım ve hayvancılık ile ilgili olarak Çanakkale Ticaret Borsası işbirliği ile büyük bir çalıştay yapılacak. Türkiye ekonomik yönden iyiye gidiyor. Anadolu’da 86 noktada bütün illeri gezip MÜSİAD yönetimi ile üyelerimizin ve halkımızın fikirlerini alıyoruz. Çanakkale önümüzdeki yıllarda 1915 Çanakkale Köprüsü ile  yıldızı daha da parlayan bir şehir olacak. Bütün derdimiz üyenin aidiyetini sağlamak. Bu nedenle Müsiad üyelerimizi sık sık ziyaret ediyoruz” dedi.

MÜSİAD yöneticileri, katılımcılar ile ihracat ve ithalat konularını ele alıp, sorunların çözümüne dönük değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret sonrasında Başkan Kaya Üzen, genel başkan yardımcılarına günün anısına Çanakkale 1915 Harp Madalyası takdiminde bulundu. Ahmet Şekerli ise Borsa Başkanına ziyaretinden dolayı seramik takdim etti.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech