Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görevlendirme Yapılmadı

Ekim ayı sonuna kadar

Ekim ayı sonuna kadar kurulması planlanan yeni partiye ve kurucusu Meral Akşener’e destek amacıyla Çanakkale’nin siyasetçileri dün kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde Genel Başkanlığa aday olduğu için partiden ihraç edilen Meral Akşener, kendisi gibi ihraç edilen dava arkadaşlarıyla birlikte çizdiği yeni yolda, Çanakkaleli siyasetçilerin de desteğini alıyor. Eski belediye başkanlarının, mevcut belediye meclis üyelerinin, Milliyetçi Hareket ve Doğru Yol Partisi başta olmak üzere her kesimden katılımcının yer aldığı toplantı, birlik ve beraberlik havasında geçerken, parti kurulmadan henüz bir görevlendirme de yapılmadığı öğrenildi.

Açılış konuşmasını Eski Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsmet Balkan yaptı. Çanakkale’de oluşturulacak birlikteliği Ankara’ya taşımak istediklerini belirtti. Konuşmasının devamında ülkenin bulunduğu duruma değinerek konuşmasına başlayan İsmet Balkan, ülkenin yeni bir partiye ve yeni bir anlayışa ihtiyacı olduğunu vurguladı. Balkan, “Akşener de bu kaygıları gidermek ve ülkeyi yeniden çağdaş, huzurlu bir ortama kavuşturmak için yola çıktı. Biz de burada harekete nasıl katkı sunarız diye bir araya geldik. Buradan edindiğimiz izlenimleri Ankara’ya aktaracağız.” diye konuştu. Balkan, ekim sonu gibi partinin kurulacağını ifade ederken, “Atatürk Türkiye’sini yeniden inşa etmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Türk Milletinin birlik ve bütünlüğünün pekiştiği, çağdaş Türkiye’nin temellerinin atıldığı yer Çanakkale… Sayın Akşener bu yüzden çok önem veriyor.” dedi.

Toplantı, katılımcıların tek tek görüşlerini sunmasıyla son buldu.

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech