Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Partililer Bayramlaştı

Ak Parti Çanakkale Teşkilatı

Ak Parti Çanakkale Teşkilatı Kurban Bayramı’nda oluşan yoğun tempodan dolayı bugün, Türkan Saylan Kongre Merkezi’inde bayramlaştılar.

Bayramlaşmaya Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ ve çok sayıda partili katıldı.

Bugün Türkan Saylan Kongre Merkezi’inde gerçekleştirilen bayramlaşmada Ak Parti Milletvekili Ayhan Gider Çanakkale’ye bayram müjdesi verdi.

Eski İl Özel İdare Binasını Yıkalım
Partililer ile bayramlaşma programında konuşan Gider;” Çanakkale valiliği yanında yer alan 6 katlı İl Özel İdare binasını ve arka kısımda yer alan Halk Sağlı ve eski binaları yıkalım orada sadece Çanakkale Valiliği binası kalsın. Halk bahçesini açalım biz kaynakta bulacağız herkes elini taşın altına koysun. Biz Bülent Turan vekilimle Ankara’da ne gerekiyorsa yapalım.”dedi.

 

Bir Müjdede Turan’dan;”Eski Adliye Binasını Yıkalım Orası Açılsın”
Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan partililerle yaptığı bayramlaşma programında yeni adliye binasında sona gelindiğini önümüzdeki aylarda buraya taşınılacağını söyledi. Eski adliye binasının yerine yeni bina yapılmaması gerektiğini söyleyen Turan; “Bilgiler hazırlasın gelsin burayı yıkalım, yerine yeni bir şey yapalım. Çimenlik kalesinin önü açılsın, park alanı olsun biz bize düşeni yapacağız” dedi.

Sabih Can Durmuş

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech