Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trafik Polislerinden Sürücülere Broşür

Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı

Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı tatili nedeniyle trafik önlemlerini en üst seviyeye çıkardı. Polis ekipleri hem şehirler arası yol güvenliğini sağlamak hem de bilgilendirmek amaçlı araç ve sürücüler üzerinde  kontrolleri sıklaştırdı.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince Çanakkale bölgesinde trafikte gerçekleştirilen tedbirler kapsamında sürücülere  trafikte emniyet kemerinin önemini anlatan bilgilendirme broşürleri dağıtılarak, sürücü ve yolcu güvenliği anlatıldı.

Şehir İçi Trafikte Kontreller Arttırıldı

Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ise Kurban Bayramı tatilinde tedbirleri üst seviyeye çıkarıı. Şehir içinde uygulamalarını arttıran trafik ekipleri kenttin bir çok noktasında sürücüleri emniyet kemeri kullanmaları konusunda bilgilendiriyor. Trafik ekipleri  uygulamalarını yoğun olarak  İskele Meydanı gerçekleştiriyor. Kentten transit geçiş yapan sürücülere trafik kurallarıyla ilgili bilgilendirilmeler yapılırken, trafik ekiplerince sürücülerin ve vatandaşların bayramları kutlanıyor. Polisler tarafından sürücülere trafik kurallarına uymanın önemini içeren broşürler dağıtılıyor. Uygulamalar tatil sonuna kadar yoğun şekilde devam edecek.

Engin Ören

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech