Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
root

Topuklu Efe’nin Ayak Sesleri

İçişleri eski Bakanı Meral Akşener liderliğinde oluşan yeni partiye katılımlar tabanda da devam ediyor. Çanakkale’de beklenilen ilgiyi gören yeni parti oluşumunda Kepez Çamlık’ta toplanan 216 eski MHP’li partiden istifa ettiklerini duyurdu. Rıdvan Uz önderliğinde bir araya gelen 216 kişi Meral Akşener’in kurduğu yeni oluşumda yer alacaklarını açıkladı.

İstifa eden isimler arasında MHP’den eski Gökçeada Belediye Başkanı Halil Rüştü Akgün, MHP eski Lapseki Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, MHP İl Genel Meclisi üyeleri Ali Rasim Acar ve Mehmet Kurtdere, MHP Kepez Belediye Meclis Üyesi Halil Uyanık, MHP Teşkilat Başkanı Selahattin Yıldızlar, MHP Kepez Belde Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Karaduman, MHP Kepez eski Belde Başkanı Vahit Sözay, MHP eski Kadın Kolları Başkanı Gülay Serbest gibi isimler yer alıyor.

Kepez Çamlıkta yapılan açıklamanın dikkat çekici ayrıntısı ise şu anlatımdı.

MHP’de yapacak bir şey kalmadığı gibi, MHP’nin de yapacağı bir şey kalmadı. Bu yüzden MHP’den istifa ediyoruz”

Kuruluşunu ilan etmesi, kadrolarının açıklanması için Kasım ayını seçen yeni parti daha sonra bu tarihi öne çekti. Partinin Ekim ayı içinde çalışmalarını bitirip alanlara çıkması bekleniyor.

Şu an yeni partiye gösterilen ilgi çok büyük. Merkez sağı kucaklama beklentisi içinde olan kesimler kuruluşu yakından takip ediyor.

Yapılan kamuoyu anketlerinde yeni partinin yüzde 15’i rahatlıkla aşacağı öne sürülüyor. AKP ve CHP’den de katılımların olacağı öne sürülüyor.

Bekleyip görmeli…

Varsayımlarla yola çıkmak ne kadar doğru tartışılır ama ben yine de merak ettiğim soruyu sorayım.

“Meral Akşener yeni kurulan partinin ismi, kadroları, hedefi açıklandıktan sonra yine eline kına yakıp Çanakkale’ye gelirse elektrik kesilir mi acaba?”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech