Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ofis şıklığı için 6 yol

Çalışan kadınlar için en

Çalışan kadınlar için en büyük problemlerden biri de giyim konusudur. Her gün farklı kıyafet giymek zorunda olan çalışan kadınlar için günün tamamına yakın bir bölümünün ofiste geçirilecek olması kıyafet seçerken şık olduğu kadar rahat parçalar seçilmesini de gerektiriyor. 

ofisteki en şık kadın olmak için izleyebileceğiniz aşağıdaki 6 yol çalışan kadınlar için kurtarıcı niteliğe sahiptir. Bu önerilerimizi dikkate aldığınız takdirde ofise gittiğiniz her gün farklı ve özgün bir giyim tarzına sahip olmanız mümkün olacaktır.

1-      Gardırobunuzu düzenlerken öncelikle etekle mi yoksa pantolonla mı daha iyi bir görünüme sahip olduğunuzu belirlemeniz gerekmektedir. Bu sayede size yakışmadığınızı düşündüğünüz etek ya da pantolonlarla gardırobunuzu doldurarak bütçenizi zorlamaz ve gardırobunuzda fazladan yer işgal ederek kıyafet seçimini sizin için işkence haline getirmezsiniz. Tüm kıyafetlerinizin takım olmaması farklı şekillerde kombin yapabilmeniz bakımından yararınıza olacaktır.

2-      Söz konusu ofis hayatı olduğundan çoğunlukla soğuk renkleri tercih ediyor olabilirsiniz. Ancak dolabınızda lacivert, siyah, beyaz ve bordo gibi renklere yer verdiğiniz gibi sezonun en çok tercih edilen renklerini de kullanabilirsiniz. Bunlar içinde özellikle çivit mavisi, su yeşili ve uçuk pembe gibi renkleri günlük ofis yaşamınıza uygulamanız hem hayatınızı renklendirecek hem de daha modern bir görüntü yakalamanıza olanak sağlayacaktır. Tamamen düz renkler kullanmaktan hoşlanmıyorsanız bu renkleri kombinlerinizde değişik parçalarla kullanabilirsiniz.

3-      Dar kesim blazer ceket modellerini gardırobunuza alın. Dar bir gardırobunuz varsa ve farklı parçalarla farklı kombinler yapabilmeyi istiyorsanız dar kesim blazer ceketler almanız yararınıza olacaktır. Bu ceketler hem stil sahibi bir görünüme sahip olmanızı sağlayacak hem de etekli ya da pantolonlu değişik kombinler yapabilmeniz bakımından size kolaylık sağlayacaktır. Ceket kullanmayı sevmeyen kişiler arasında yer alıyorsanız bunun yerine ince bir dokuya sahip olan hırkaları da tercih edebilirsiniz. Kullandığınız aksesuarlar sayesinde elbiselerinizin ve etek ya da pantolonla yaptığınız kombinlerin daha stil sahibi bir görünüme sahip olmasını da mümkün kılabilirsiniz.

4-      İnce kenarlı elbiselerinizin gardırobunuzda mutlaka olması gerekir. Birkaç sezondur çok fazla tercih edilen modeller olması bakımından ince kemerleri bulunan elbiseler doğru bir seçim olacaktır. Ayrıca kol kısmında dantel detayları bulunan elbiseler de çok doğru bir seçim olabilecektir. Kullanacağınız broş gibi aksesuarlarla bu görüntüyü zenginleştirebilir ve daha özgün bir stile sahip olabilirsiniz. Bu kıyafetleri yüksek topuklu stilettolar, kalın bantları bulunan topuklu sandaletlerle de tamamlayabilirsiniz.

5-      Ağır çantalardan vazgeçin. İş kadını olmanın bir gereği olarak çantanızı birçok eşyayla doldurmak zorunda olabilirsiniz. Ancak çantanızı mümkün olduğunca hafif tutmanız sizin için hem büyük bir rahatlık olacaktır, hem de görüntünüzün istediğiniz gibi bir hal almasına olanak sağlayacaktır. Ağır çantalar ne kadar kıyafetlerinizle şık bir görüntü yakalasanız da görüntünün bozulmasına neden olacak ve şık olma yolunda size engel oluşturacaktır. Bu bakımdan görüntünüzün bütün olarak modern ve şık olması için orta büyüklükte bir çanta ve az eşya kullanmaya özen gösterin.

6-      Dolabınızdan kurtarıcı parçaları kesinlikle eksik etmeyin. Her gün renkli ve son moda kıyafetleri kullanmanız mümkün olmayabilir. Bu durumda dolabınızda mutlaka kurtarıcı dediğimiz her koşulda işe yarayan parçaları bulundurmaya gayret edin. Bu kurtarıcı parçalar ne olabilir diye düşünüyorsanız küt topuklu siyah klasik bir ayakkabı, siyah pantolon, gri keten pantolon, beyaz ipek gömlek, siyah kalem etek, siyah deri çanta bu parçaların başında gelir. Her koşulda şık bir görüntü oluşturmanıza olanak sağlayan bu parçalar ile farklı parçaları bir araya getirmeniz çok kolay olacak ve dilediğiniz ofis şıklığını yakalamanız mümkün olacaktır.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech