Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kurultaydan Derlemeler

[tie_slideshow] [tie_slide] Ayet -8

[tie_slideshow]

[tie_slide]

Ayet -8

Kurultayın ilk paneli olan ‘Mahkemede Adalet’ paneli sürdüğü esnada CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun arka sırasında bir katılımcının elindeki pankartta yazan ‘Ayet 8-Ey insanlar Allah için adaleti ayakta tutup, gözeten şahitlerden olun. Maide Suresi’ en çok dikkat çeken detaylar arasında yer aldı.

[/tie_slide]

[tie_slide]

Büyükerşen’den Bahşiş

Adalet Kuruştayı için Çanakkale’den Eceabat’a geçen Eskişehir Büyühşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Eceabat İskelesinde Adalet Kurultayına giden vatandaşlar için İzmir Marşını çalan davulcu ve klarnetçiye bahşiş verdi.

[/tie_slide]

[tie_slide]

Canlı Heykeller

Kurultayda yer alan canlı heykellere katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. Elinde adaletin terazisini ve kılıcını tutan kadın heykele ve 3 maymunu temsil eden canlı heykele ilgi çok yoğun oldu. Çok sayıda katılımcı cep telefonlarıyla canlı heykellerin fotoğrafını çekti.

[/tie_slide]

[tie_slide]

Enis Berberoğlu Afişi

Adalet Kurultayı’nın birinci gününde ilk panel olan ‘Mahkemede Adalet’ panelinin devam ettiği sırada, Mit tırları davasından 25 yıl hüküm giyen ve cezaevinde tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun fotoğrafının olduğu büyük bir afiş açıldı.

[/tie_slide]

 

[/tie_slideshow]

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech