Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hayvanseverlerden barınağa gelme çağrısı

Çanakkale Hayvan Hakları Dayanışma

Çanakkale Hayvan Hakları Dayanışma Grubu,  tüm hayvan severleri bayram tatilinde barınağa gelmeleri konusunda çağrı yaptı.

Hayvan Hakları Dayanışma Grubu’ndan yapılan duyuruda, 5 Eylül’e kadar sürecek bayram tatilinde barınakta yalnız kalacak kedi ve köpekleri yalnız bırakmamak için çağrıda bulunuldu.
Yapılan açıklamada; “10 günlük bayram tatilinde veteriner ve görevliler 10 gün bayram tatiline gidecekleri için her bayram olduğu gibi bu bayram da barınaklardaki on binlerce hayvan açlık ve susuzluktan ölecek. Bu bayram daha uzun olduğu için felaket daha büyük olacak! Görevliler tatile gidecekleri için insanların bayramının hayvanların felaketi olması, yüzde 99’u müslüman olan toplumumuzun ahlaki, vicdani ve insani değerlerine aykırı olarak utanç verici bir durumdur. Açlık ve susuzlukla gelecek ölümlerin olmaması için bu bayram belediye barınaklarında olmamız gerek.  Çanakkale Hayvan Hakları Dayanışma Grubu Çanakkale’deki tüm vatandaşlarımıza, belediye barınaklarını ziyaret etmeleri için çağrıda bulunuyor. Bu ziyaretleri vatandaşlarımız bireysel olarak yapabilecekleri gibi https://www.facebook.com/events/330892757336828/?ti=cl Hayvan Hakları Dayanışma Grubu sosyal medya adresindeki ‘Bayramda barınaklardayız. Açığa ölüme karşı’ etkinliğine dahil olarak da yapabilirler” denildi.

Atakan Alkış

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech