Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adalet Anıtı nereye dikilecek?

CHP’nin Gelibolu’da düzenleyeceği ‘Adalet

CHP’nin Gelibolu’da düzenleyeceği ‘Adalet Kurultayı’nda katılımcıların katkısı ile oluşturulması planlanan ‘Adalet Anıtı’nın nereye dikileceği hala netleşmedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in hazırladığı; katılımcılar tarafından konulacak tuğlalarla oluşturulması planlanan ve ortasında, ‘adalet tanrıçası’ Themis’in heykelinin bulunduğu ‘Adalet Anıtı’nın henüz nereye dikileceği netlik kazanmadı.

Geçtiğimiz gün CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Bşk. Yrd. Seyit Torun, CHP Çanakkale Milletvekilleri, CHP’nin il ve ilçe başkanları ile CHP’li belediye başkanlarının katıldığı toplantıda, Torun Adalet Anıtı’nın Çanakkale Merkez’de olması gerektiğini dile getirmişti. CHP Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek, Özgürlük Parkı’na dikilmesi teklifinde bulunmuş ancak Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan olumlu veya olumsuz bir yorum getirmemişti. Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan ise anıt için Kepez’de yer ayarlayabileceklerini dile getirmişti.

Kurultay alanında üç boyutlu Adalet Anıtı maketinin bulunacağı ifade ediliyor. Tuğlalardan oluşturulması planlanan anıt için on bin tuğlanın kullanılması planlanıyor.

Atakan Alkış

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech