Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Troas bölgesi belediyeleri işçi alacak

Çanakkale Troas Bölgesi Belediyeleri

Çanakkale Troas Bölgesi Belediyeleri Katı Atık Yönetim Birliği dün yayınladığı ilanda işçi alacağını duyurdu. İşçi alımları İŞKUR üzerinden yapılacak.

Ayvacık Belediyesi, Bayramiç Belediyesi, Ezine Belediyesi ve Geyikli Belediyesi’nin bulunduğu Çanakkale Troas Bölgesi Belediyeleri Katı Atık Yönetim Birliği; yayınladığı ilan ile işçi alımı yapacağını duyurdu. İlana başvurular, İŞKUR web sitesi üzerinden online olarak veya İŞKUR temsilciliklerine bizzat yapılabilecek. İşçi alımı için “şoför-yük taşımacılığı” pozisyonu belirtildi. Aranan şartlar ise ‘en az ilkokul mezunu olmak’, ‘E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak’ ve ‘geçici-tam süreli çalışmayı kabul etmek’ olarak bildirildi. Başvurularda KPSS şartı bulunmuyor. İlana başvurular 5 Eylül tarihine kadar devam edecek. 11 Eylül saat 14:00 ile 15:00 saatleri arasında, Çanakkale Belediyesi Toplantı Salonu’nda  Noter huzurunda çekiliş gerçekleştirilecek.

BAŞVURUYA DAİR BİLGİLER

Yapılan açıklamada müracaat süresince ne yapılması hakkında şu bilgiler paylaşıldı; “Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede ismi bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. Müracaat tarihleri çakışan, aynı Kamu Kurum ve Kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir” denildi.

Atakan Alkış

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech