Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tümsek’ten Emekli Maaşı Bilgilendirmesi

Çanakkale SGK İl Müdürü

Çanakkale SGK İl Müdürü olarak geçtiğimiz hafta yeniden görevlendirilen Basri Tümsek, yaptığı yazılı basın açıklamasında emekli maaşlarının ödenmesinin bayram öncesine çekilmesinin kararlaştırıldığını vurguladı.

Kurban Bayramı’nın 01-04 Eylül 2017 tarihleri arasına rastlaması nedeniyle kamuoyuna açıklama yapan Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürü Tümsek, “Emekli Sandığı kapsamında emekli dul ve yetim aylığı alanlar, şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizin  aylık ödeme günleri 1-5 Eylül tarihleri arasına denk gelmesi nedeniyle emekli maaşlarının ödenmesinin bayram öncesine çekilmesi de kararlaştırılmıştır.” dedi. Bu çerçevede, mekli Sandığı kapsamında emekli dul ve yetim aylığı alanlar, şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizin 1-2 ve 3 Eylül tarihlerinde maaşlarını alan 28 Ağustos 2017 tarihinde, 4 ve 5 Eylül 2017 tarihinde maaşlarını alacak olanlar da 29 Ağustos 2017 tarihinde maaşlarını alabilecek.

Öte yandan Tümsek tarafından konu ile ilgili olarak Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzden 10/08/2017 tarihinde gerekli talimatın geldiği belirtildi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech