Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Neyi Bekliyoruz?

500 yatak kapasiteli, gelişmiş

500 yatak kapasiteli, gelişmiş laboratuar ve ameliyathane hizmetleri sunabilecek, geniş koridorları ile vatandaşların kendine gelecek sırayı daha rahat bekleyebileceği, Kepez beldesinde yeni yapılan Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi dururken, hastalar kent merkezindeki devlet hastanesinin daracık koridorlarında sıra çilesi çekmeye devam ediyor.

Yapımı planlanan süreden daha fazla süren ve bazı mühendislik hataları yüzünden hizmete açılacağı tarih ertelenen Kepez Beldesindeki 500 yatak kapasiteli, geniş laboratuar ve ameliyathane hizmetleri sunabilecek, geniş koridorları ile vatandaşların daha rahat şekilde kendine gelecek sırayı bekleyebileceği Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinin açılacağı tarih hala belli değil.

Gazetemizin dünkü sayısında yer alan haberde Çanakkale Devlet Hastanesine gelen vatandaşların muayene olabilmek için uzun süre sırada beklemek zorunda kaldıklarını, hatta hastanenin dar koridorları yüzünden hastaların çoğunun ayakta beklemek zorunda kaldığını paylaşmıştık. Kent merkezinde hizmet vermeye devam eden Çanakkale Devlet Hastanesinin, artan nüfusa hizmet vermekten uzak yapısı nedeniyle, yeni bir hastane ihtiyacını karşılamak adına inşaatı başlayan 500 yataklı Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinin açılışı için hala neyin beklendiğini merak eden vatandaşlar duruma tepkili. Çanakkalelilerin beklentisi ise daha iyi koşullarda hizmet alabilecekleri yeni Devlet Hastanesinin bir an önce hizmete girmesi…

Engin Ören

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech