Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Öz’den gündem değerlendirmesi

  Biga, Çan ve

 

Biga, Çan ve İl Merkezinde buluştuğu hemşerileriyle hasret gideren CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz ülke gündemini değerlendirerek; “AKP ülkemizin refah düzeyini değil, endişe düzeyini arttırmıştır. Önümüzdeki ilk seçimde bir kişi değil milletin egemenliğini kazanacak.”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi politikalarını Vatandaşlara aktaran ve ziyaretlerinde hemşerilerinin görüş ve düşüncelerini de dinleyen CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz AKP’nin sadece örgütlerinde değil, tümüyle metal yorgunluğu yaşadığını için CHP’ye karşı komplo ürettiğini vurguladı ve AKP’nin Adil Öksüzü nota ile aramasını eleştirdi.

CHP Milletvekili Öz şunları ifade etti:

AKP, sırtındaki tır yüküyle, partimize komplolar üretiyor.

“Dün kendi söylediklerini kabul etmeyenler, memurumuza %3 lük zam artışını uygun görenler, terörle mücadelede tutarlı olmayanlar, çiftçimizi, emeklimizi, işçimizi yoksulluk sınırın altında geçinmeye mahkûm ederek hak ettiği kazancı vermeyenler, adaleti, hukuku yok sayanlar vatandaşımızın sabrını taşırmış ve Ülkemizin refah düzeyini değil endişe düzeyini arttırmıştır. Üstelik biz vatandaşımızın geleceği için sorunlara çözüm olacak ülke politikalarımızı anlattıkça, herkes için hak, hukuk, adalet istiyoruz ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bunun tahsisini sağlayacağız dedikçe, partimizin etrafında artan kenetlenmeyi siyasi hırsa dönüştüren AKP, saldırganlaşmış ve sırtındaki tır yüküyle partimize karşı komplolar üretmektedir.”

AKP, ASILSIZ SUÇLAMALAR İLE KENDİ SUÇUNU ÖRTMEYE ÇALIŞIYOR.

“Referandum sonucu olan Hayır bloğunun bütünlüğü, adalet yürüyüşümüz ile güçlenmiş ve adalet talebimiz toplumumuzu kucaklamıştır. Politikaları tükenen AKP, elinde tek bir delili olmaksızın Milletvekilimiz Enis Berberoğlu’nu tutuklayarak Partimize karşı baskı ortamı oluşturmak istemektedir. Mit tırlarında taşınanlar Devlet sırrı değil AKP’nin ayıbıdır ve suçlarını örtmek için başka suçlu arama telaşları, Ülkemizin uluslararası itibarını zedelemektedir.”

OHAL’DE ADİL OLMAYAN AKP, KENDİ ÖKSÜZÜNÜ ALMANYA’DA NOTA İLE ARIYOR

“Irak’ta askerimizin başına çuval geçirilmesine “Nota öyle her kafa estiğinde verilen bir şey değildir ne veriyorsunuz müzik notası mı?” diyen Tayyip Erdoğan’ın Almanya’ya Öksüz orda mı diye verdiği Nota, Adil midir? Vatandaşlarımızın takdirine bırakıyorum.”

DİKTATÖRLÜK DEĞİL DEMOKRASİ KAZANACAK, TÜKETTİREN DEĞİL ÜRETEN KAZANACAK.

“Vatandaşlarımızın Ülke politikalarını şekillendirmedeki haklarını, siyasi emellerine engel gören AKP, 15 yıllık iktidarında hem Ülkemizin demokrasisine hem de üretimine zarar verdi. Daha az üreten ve daha fazla muhtaç kalan toplum ile egemenliğin millette değil bir kişide olduğu yönetim modeli diktatörlük hayallerinin ürünüdür. Hak, hukuk ve adalet demokrasinin temelidir. Kaybettiğini fark eden AKP hem toplumu kutuplaştırmak hem de vatandaşın umudu olan CHP’ye karşı cephe oluşturmak istemektedir. Fakat önümüzdeki ilk seçimde bir kişi değil milletin egemenliğini kazanacak. Çünkü metal yorgunluğu AKP örgütlerinde değil, AKP’nin tümünde vardır.”

AKP’NİN PLANLARI DEĞİL, CHP’NİN POLİTİKALARI VATANDAŞIMIZ İÇİN UMUT VERİCİDİR.

“Biz vatandaşa ayrı yandaşa ayrı gelecek düşünmüyoruz, biz suç değil çözüm üretiyoruz, biz Vatandaşımızın sadaka zam ile değil, hak ettiği kazanç ile yaşamasını istiyoruz. Çünkü biz sadece oy verenin değil bütün milletimizin partisiyiz. Ülkemiz için, vatandaşımızın refah geleceği için şeffaf politikalarımız var. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi varsa Milletimiz için var.”

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech