Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Geleceğin liderleri kampta

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen,6. Sınıftan 7. Sınıfa ve 7.Sınıftan 8.sınıfa geçmiş başarılı öğrencilere yönelik Liderlik Kampı Parion Otel’de başladı.

ÇOMÜ Eğitim Fakültesi, Öğretim Görevlisi Arzu Bayındır’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen başarılı öğrencilere yönelik Liderlik Kampı Parion Otel’de gerçekleştiriliyor.13 yaş grubunda 25 kız,25 erkekten oluşan ve not ortalaması 90’ın üzerinde olan 50 öğrenci bilimsel ve sosyal anlamda farkındalık geliştiren etkin bir sürecin içerisinde yer alıyor.

Öğretim Görevlisi Arzu Bayındır; “Kendini yönetirsen dünyayı yönetecek gücü kendinden bulabilirsin sloganı ile yola çıktık. Kampın bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Geleceğimizin liderlerini alanlarında uzman eğitimcilerle Liderlik Kampında ağırlıyoruz. Önümüzdeki hafta da bilim kampı düzenleyeceğiz.”dedi.

Liderlik Kampı’nda, Lider kimdir? Liderliğe Taşıyan Özellikler, Öğrenci Liderliği, Görgü Kuralları ve Bilişim Teknolojilerini Doğru Kullanma, Edebiyat, Sinema, Müzik ve Sanat konularında uzman eğitimciler tarafından, sunumlar gerçekleştirilecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar da, kampın ilk gününde, Demokrasi Eğitimi Özgüven ve Geliştirme konusunda bir takım çalışması yaparak, sunum gerçekleştirdi.

Dilek Akşen

 

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech