Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Troia Festivali Büyülüyor

54. Uluslararası Troia Festivali’nin 2. akşamı da yine kentliler açısından renkli geçti. Kentin hemen her noktasındaki etkinliklerde kentliler gönüllerince eğlendiler.

54. Uluslararası Troia Festivali’nin 2. Akşamındaki etkinliklerde, kentlilerin yoğun katılımıyla Çimenlik Kalesi’nde 7 İspanyol kardeşten oluşan Los Vivancos filamenko dans grubunun “Born to Dance” adlı büyüleyici gösterisi sahnelendi. Kentliler grubun muhteşem danslarını göz kırpmadan izlediler.

Festival kapsamında Özgürlük Parkı’nda gerçekleştirilen ikinci gün etkinliğinde ise Çanakkale’nin yerel müzik grubu “Grup Ezgi” sahne aldı. Konserde halk müziğinin sevilen eserlerini seslendiren gruba kentliler hep bir ağızdan eşlik etti. Festival kapsamında Özgürlük Parkı’nda gerçekleştirilen “Grup Ezgi” konseri ile kentliler keyifli bir gece yaşadı.

Kentin dört bir yanında düzenlenen etkinlikler kapsamında festivalin ikinci gününde Çağlar Kaynak Basketbol Sahası’nda ise yerel müzik grubu geçidi yaşandı. Çağlar Kaynak Basketbol Sahası’nda festivalin ikinci gününde düzenlenen etkinliklerde “Roman Saz Grubu”, “Grup Hedon” ve “Boğaz Saz Grubu” sahne aldı.

Kentliler, kordon boyunda düzenlenen konserler ile eğlenceli bir gece yaşadı.

Sabih Can Durmuş

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech