Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir Marşlı Uğurlama

İnsan ve Sorgulamak konulu

İnsan ve Sorgulamak konulu söyleşi için kente gelen ünlü sunucu Fatih Portakal İzmir Marşı ile uğurlandı.

Fox TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal Uluslararası Troia Festivali Kapsamında, Halk Bahçesi’nde ‘İnsan ve Sorgulamak’ konulu bir söyleşi düzenledi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği söyleşiye Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi, Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar ile CHP Milletvekili Muharrem Erkek de katıldı.

Karşılaştığı sevgi seli için çok mutlu olduğunu ifade eden Fatih Portakal bir buçuk saati aşkın bir süre kentliler ile sohbet etti.   Söyleşinin bitmesinin ardından soru cevap kısmına geçildi.

Meslek hayatına başlaması ve gazetecilik anlayışı hakkında birikimlerini aktaran Fatih Portakal’a küçük bir izleyiciden de sürpriz geldi. Küçük izleyici söyleşiyi sizin en sevdiğiniz şarkı ile kapatmak istiyorum dedi ve İzmir Marşı’nı söyledi.

Söyleşinin bitmesinin ardından alandan ayrılmakta zorluk çeken Portakal hem kitabını imzaladı hem de vatandaşlar ile fotoğraf çektirdi.  Ünlü sunucu vatandaşların yoğun ilgisinden ötürü arabasına binmekte bile zorluk çekerken, kısa süreli bir trafik sıkışıklığı da yaşandı.

Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech