Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Spor Kulüpleri Toplantısı 25 Ağustos’ta

Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri

Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, 2017-2018 Futbol Sezonu Spor Kulüpleri Toplantısı ve Futbol İl Tertip Komiteleri Seçimi için tarih ve saati internet sitesinden açıkladı.

Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu,  2017-2018 Futbol Sezonu Spor Kulüpleri Toplantısı ve Futbol İl Tertip Komiteleri Seçimini, 25 Ağustos 2017 Cuma günü saat 18.00’de Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirileceğini duyurdu.

Buna göre 2017-2018 Futbol Sezonu, spor kulüpleri toplantısına ve Futbol İl Tertip Komiteleri Seçimine, spor kulüplerinin Başkan ve idarecileri katılacak. Mazeret halinde Yönetim Kurullarından en az bir kişiyi toplantıya katılım için görevlendirmeleri gerekecek. 2017-2018 Futbol sezonu kulüpler toplantısında, yeni sezonda faaliyet gösterecek ve yerel amatör liglere katılacak olan spor kulüplerinin Başkan ve yöneticilerine, amatör liglerde uygulanacak esaslar anlatılarak, yeni sezon ile ilgili olarak bilgiler ve uygulamalar aktarılacak. Aynı zamanda Futbol İl Tertip Komiteleri seçimleri yapılarak, 2017-2018 Futbol Sezonu Futbol İl Tertip Komiteleri oluşturulacak.

Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İnternet Sitesi

Haber Merkezi

 

 

 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech