Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dünya Üçüncüsü Güreşçimizden Ziyaretler

1-6 Ağustos tarihleri arasında

1-6 Ağustos tarihleri arasında Finlandiya´nın Tampere kentinde gerçekleştirilen Gençler Dünya Güreş Şampiyonası’nda 120 kiloda Dünya üçüncüsü olan Milli Güreşçi Feyzullah Aktürk, Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sedat Bektaş’ı ziyaretinin ardından Vali Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti.

Finlandiya´nın Tampere kentinde düzenlenen Gençler Dünya Güreş Şampiyonası’nda Dünya Üçüncüsü olan Milli Güreşçi Feyzullah Aktürk; Güreş İl Temsilcisi Cem Özden, Çan Belediyesi Güreş Kulübü Başkanı Emin Özen ve Çan Belediyesi Güreş Kulübü Antrenörü Halil Pulat ile birlikte Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sedat Bektaş’ı ziyaret etti. Ziyarette, Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sedat Bektaş, başarılı güreşçi Feyzullah Aktürk’ü tebrik ederek hediyesini takdim etti.

Bektaş ziyarette yaptığı konuşmada; “Finlandiya’da gerçekleştirilen Gençler Dünya Güreş Şampiyonasından bronz madalya alarak Dünya üçüncüsü olan Milli Güreşçimiz Feyzullah Aktürk’ü ve antrenörü Halil Pulat’ı başarılarından dolayı tebrik ediyorum ve bundan sonra katılacakları şampiyonalarda başarılar diliyorum” dedi.

Vali Orhan Tavlı’ya yapılan ziyarete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Sedat Bektaş, Çan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Emin Özen, Çanakkale Güreş İl Temsilcisi Cem Özden, Güreş Antrenörü Halil Pulat katıldı. Milli Güreşçi Aktürk’ten Finlandiya’daki turnuva hakkında bilgi alarak sohbet eden Vali Tavlı; bundan sonraki şampiyonalarda da kendisinden aynı başarıyı beklediklerini dile getirerek Milli sporcuyu başarısından dolayı tebrik etti.

Vali Tavlı, Milli Güreşçi Aktürk’ü Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi ve günün anısına 18 Mart Deniz Zaferinin 102. Yıl dönümü için hazırlanan taşbaskı tablo hediye etti.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech