Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nükleer Santrale ‘Hayır’ Sergisi

54. Uluslararası Troia Festivali

54. Uluslararası Troia Festivali etkinlikleri kapsamında Çanakkale Belediyesi Türkan Saylan Sosyal Tesislerinde açılan “Nükleer mi? Sinop’a mı? Oldu Canım!” isimli fotoğraf sergisi, 13 Ağustos’a kadar fotoğraf severlerin ziyaretine açık olacak.

54. Uluslararası Troia Festivali kapsamında şehirde konser, söyleşi, spor ve sergi gibi bir çok etkinlik gerçekleştiriliyor. Bu etkinlikler kapsamında dün açılan “Nükleer mi? Sinop’a mı? Oldu Canım!” isimli fotoğraf sergisi festivalin sona ereceği 13 Ağustos’a kadar Çanakkaleli Fotoğraf severlerin ziyaretine açık olacak. Serginin sanatçısı Volkan Atılgan’ın Sinop’ta çektiği çok sayıda fotoğraftan oluşan serginin teması, Sinop’un güzelliklerini ön plana çıkararak, buraya yapılması planlanan Nükleer Santralin şehirde yaratacağı yıkıma vurgu yapmak.

Sanatçı Volkan Atılgan aktivist kimliği ile Sinop’a kurulması tasarlanan Nükleer Güç Santrali inşasına yine Sinop fotoğrafları ile ‘Hayır’ demekte, farkındalık yaratmak, kamuoyu duyarlılığı sağlamak adına sergisini Türkiye ve dünyanın farklı noktalarına taşımaktadır. Engin Ören

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech