Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köprü İnşaatını Yerinde İnceledi

Köprü İnşaatını Yerinde İnceledi

Köprü İnşaatını Yerinde İnceledi

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Lapseki’ye gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında köprü ve hastane inşaatına incelemelerde bulundu.

Çanakkale Valiliği’nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre;

Vali Orhan Tavlı, Lâpseki ziyareti kapsamında ilk olarak belediye başkanlığında Başkan Eyüp Yılmaz ile bir süre görüştü. Lâpseki ilçesinde meydana gelen tabii afetle ilgili Vali Orhan Tavlı’ya bilgi veren Başkan Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ardından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi̇’ni̇n 102. Yıldönümünde törenle temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü inşaat alanında Vali Orhan Tavlı tarafından incelemelerde bulunuldu. Burada Vali Tavlı’ya İl Emniyet Müdürü Celal Sel ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Necmi İnce eşlik etti.

Vali Tavlı,  2×3 şeritlik karayoluna sahip, Ankrajlar arası toplam uzunluğu 4023 metre, Orta açıklık 2023 metre olacak dünyanın en büyük açıklıklı köprüsü olan 1915 Çanakkale Köprüsü inşaat alanının bulunduğu bölgede köprünün karada ve denizde bulunacak ayaklarının olduğu yerlerdeki deniz ve kara sondajları ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Tavlı, son olarak yapımı devam eden Lâpseki Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Kısa zamanda hizmete açılması planlanan Devlet Hastanesinde faaliyete geçecek tüm birimlerle birlikte daha üst seviyede sağlık hizmeti sunulacağı bildirildi.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech