Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Burçlar ve Renkler Arasındaki İlişki

Astrolojik olarak da burçların

Astrolojik olarak da burçların enerjileri ile rahatlıkla bağdaştırdıkları bilmeden sevdikleri, üzerlerinde taşıdıklarında, ana enerjilerini daha yoğunlaştırmalarını, daha rahat adım atmalarını sağlayan renkler var.

Her burç kendisine ait enerjiyi barındıran rengi ufak da olsa üzerinde taşıdığında kendini çok daha rahat ve güvende hissediyor.

Koç Burcunun Rengi “Kırmızı”

Koç burcu denince akla gelen ilk şey hareket enerjisidir. Tutku ve ilk olma arzusu da yardımcıları. İlk enerjiyi sağlamak için bir ateş yakmanız, hatta bir şeyleri patlatmanız gerekir. İşte o patlamanın rengi kırmızıdır.

Boğa Burcunun Rengi “Açık Yeşil”

Boğa burcunun Toprak elementinin bir numaralı temsilcisi olduğunu düşündüğümüzde renginin yeşil olmasına da şaşırmamak gerekir. Bereketin, zenginliğin ve materyal dünya ile olan ilişkilerin temsilcisi olan Boğa burcunun en sevdiği ve taşıdığında en huzurlu olduğu renk yeşildir.

İkizler Burcunun Rengi “Turuncu”

Turuncu füzyon bir renktir. İçinde Kırmızı ve Sarı tonlarını barındırır. İkizler de böyledir. Aynı anda iki renktir. Çeşitliliğin ve ilhamın kaynağı olan bu burcun rengi turuncudur.

Yengeç Burcunun Rengi “Menekşe”

Yengeç burcu derin bir burçtur. Su grubunun ilk temsilcisi olarak bu burcun mensuplarının hemen anlaşılamayan bir iç dünyaları vardır. Onlarda görünen bilinçten çok daha fazlasını derinlerde görebilirsiniz.

Aslan Burcunun Rengi “Sarı”

Burcun yöneticisi Güneş, Dünyamızdaki enerjinin asıl kaynağıdır. Işığı ile her yeri parlatabilecek kapasitededir. Burcun insanları da böyledir. Onlar kapıdan içeriye girdiklerinde, bir mekâna adım attıklarında veya ofise geldiklerinde istemsiz bir şekilde onları fark ederiz.

Başak Burcunun Rengi “Mavi”

Mavi sakinleştirici ve dinginleştirici bir renktir. Toprak grubu burçlarından biri olan Başak burcu mensuplarında da aynı sakinleştirici ve dinginleştirici etki vardır. Onlar kaosu düzene çeviren insanlardır.

Terazi Burcunun Rengi “Petrol Yeşili”

Yeşil ve tonları da mavi kadar dinlendirici ve sakinleştiricidir. Petrol yeşili insan gözü tarafından en kolay ve güzel olarak algılanan renktir. Yönetici güzeller güzeli Venüs olan, politikaları ve insan uzlaştırmaları ile ünlü Terazi burcunun renginin yeşil olması da son derece doğaldır.

Akrep Burcunun rengi “Kırmızı”

Akrep burçlarının rengi her zaman tartışma konusudur. Dipteki korkuyu, terörü çağrıştırdığı için genelde koyu renkler ve siyahla örtüştürülür. Akrep burcunun karanlık tarafı için siyah doğru bir renktir.

Yay Burcunun Rengi “Mor”

Mor renk bilgeliği, sempatiyi ve asaleti simgeler. Yay burcu da bilgiyi maceracı bir şekilde öğrenmeyi ve öğretmeyi temsil eder. Mor aynı zamanda maneviyatın da rengidir. Yay burçlarının kendilerine has bir inanç sistemleri olduğunu ve bazen dini duyguları abartmaya meyilli olduğunu da biliyoruz.

Oğlak Burcunun Rengi “Kahverengi”

Toprak burcunun diğer bir temsilcisi olan Oğlak burcunun, üstelik de mücadele ederek sürekli tepelere tırmanan bu dağ keçisinin renginin kahverengi olması tesadüf değil.

Kova Burcunun Rengi “Metalik Mavi”

Yüksek yaratıcılığı temsil eden Kova burçlarının rengi metalik mavidir. Sıradan bir renk değildir ve doğal renk kartelasında bulunmaz. Gelecekten geleni ve aslında dünyada olmayan gizemi temsil eder.

Balık Burcunun Rengi “Koyu Gri”

Okyanusların, sis ve bulutların efendisi Neptün’ün yöneticisi olduğu Balık burcunun her zaman rengi mavi olarak düşünülür. Aslında bu bilgi yanlış değildir. Bebe mavisi, bulut mavisi diyebileceğimiz bir ton mavi de Balık burcunun rengidir.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech