Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emek Caddesi’nde Ağaç Deplase Çalışması

Çanakkale Belediyesi tarafından kent

Çanakkale Belediyesi tarafından kent genelinde yapılan alt ve üstyapı çalışmaları devam ederken, çalışmalarda çevreye duyarlılığı ön planda tutuluyor.

Çanakkale Belediyesi’nin haberine göre; Bu kapsamda Emek Caddesi’nde Çanakkale Belediyesi ekiplerince yürütülen üstyapı ve yenileme çalışmaları nedeni ile caddede bulunan ağaçlar, ağaç deplase makinesi ile sökülerek Barbaros Mahallesi’nde bulunan parka taşındı. Çevre duyarlılığı içinde yürütülen çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Çanakkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Göksel Koyuncu; Emek Caddesi kavşak düzenlemelerin yapılacağı bölgede yol üzerinde kalan ağaçların, ağaç sökme ekme makinesi ile taşıma işlemlerini gerçekleştiriyoruz.

Toplamda 14 ağacın taşıma işlemini yapacağız. Buradan söktüğümüz ağaçları, Barbaros Mahallesi’nde yeni düzenlenen bir parka dikiyoruz. Yerlerini değiştirdiğimiz ağaçların yeni yerlerine alışması ve yaşayabilmeleri için gereken tüm çalışmaları yürüteceğiz. Daha önce de benzer çalışmayı yapmıştık, ancak bu ağaçların cinsleri ve yaşları itibari ile normal iş makineleri kullanarak yapılmasının mümkün olamayacağını gördük. Bu nedenle ağaçlarımızın taşıma işlemlerini ağaç deplase makinesi ile gerçekleştirdik” dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech