Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan Yeni Hastaneyi İnceledi

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, beraberindeki heyet ile beraber Çanakkale’nin Kepez Beldesi’nde yapımı devam eden Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesini gezerek eksiklikleri yerinde inceledi.

Ziyaret sonrası Devlet Hastanesi’nin durumu hakkında bilgi veren AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu ve kısa zaman sonra açılışını yapmayı planladıklarını belirtti.

Turan, “Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi ile şehrimiz 500 yataklı büyük bir sağlık kurumuna kavuşacak. Aynı zamanda geniş laboratuvar, ameliyathane hizmetleri de hastanemizde yer alacak. Devlet hastanemizi ziyaret ederek sorunları yerinde gördük. En kısa sürede eksikliklerin tamamlanması için yetkililere gerekli talimatları verdik. Sorunları bir an önce çözüme kavuşturarak hastanemizi hemşehrilerimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Şimdiden Devlet Hastanemizin şehrimize hayırlı olmasını dilerim. Çanakkalemize her alandan yatırımları hız kesmeden, en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a ziyareti esnasında eşlik edenler arasında Çanakkale Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Kerim Yeşildağ, Çanakkale Devlet Hastanesi Başhekimi Yusuf İlker Çömez, AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok, ÇOMÜ Öğrenci Konsey Başkanı Alperen Uysal yer aldı.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech