Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Temmuz Sonunda Ocak Ayı Manzarası

Çanakkale’de hafta sonu termometreler

Çanakkale’de hafta sonu termometreler 35 dereceyi gösterince şehrin cazibe noktaları olan İskele Meydanı ve Kordonboyu boş kaldı.

Çanakkale’nin cazibe noktalarının başında gelen Kordon Bölgesi hafta sonunu sessiz geçirdi. İskele Meydanı dâhil olmak kaydı ile Golf Çay Bahçesi’ne kadar olan alan içinde cumartesi gün ancak soğuk kış günlerinde örneklerine rastladığımız bir manzara hâkimdi.

Hava sıcaklığının nem faktörü ile beraber 35 derecelere kadar çıktığı günde, Çanakkaleliler gezmek yerine daha çok kafe ve çay bahçeleri gibi kapalı mekânlarda vakit geçirmeyi seçti. Bilhassa sıcak havanın etkisini en çok gösterdiği saat aralıkları olan 14.00 ile 17.00 arasında İskele Meydanında ve At Heykelinin önündeki alanda tabiri caizse in cin top oynuyordu. Sıcak havadan bunalan bazı vatandaşlar Marina ve Feribot İskelesi civarında kendini boğazın serin sularına bırakırken, çoğunluk ise evden dışarıya akşam saatlerinde çıkmayı tercih etti. Meteorolojik verilere göre Çanakkale’de hava sıcaklıkları hafta başından itibaren 2 ile 4 derece daha azalarak mevsim normalleri seviyelerine gerileyecek.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech