Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pankekin adresi İda’s Kitchen

Aslan Abla Sokak No:6’da

Aslan Abla Sokak No:6’da hizmet veren İda’s Kitchen; pankek, krep, pan burger ile el yapımı limonata ve fesleğenli ayranı ile ön plana çıkıyor. Farklı bir konseptte kahvaltı tercih etmek isteyenlerin uğrak yeri olan İda’s Kitchen’da mantı ve içli köfte de servis ediliyor.

Farklı konseptte kahvaltı etmek isteyenlerin tercih ettiği İda’s Kitchen, pankek severlerin uğrak noktası haline geldi. Türk ev yapım usulü reçeller ile pankeklerin servis edildiği İda’s Kitchen’da pankek türevleri ve daha birçok yiyecek ile içecek çeşidi mevcut. Krep, pan burger ve geleneksel tatlardan mantı ile içli köftenin de mevcut olduğu işletmede, içecek olarak en çok fesleğenli ayran ve limonata tercih ediliyor. Tost, sandviç, salata ve soft içeceklerin bulunduğu işletmeyi bir süredir Çanakkaleli Demirkan Baylar işletiyor. Baylar’ın arkeolog kuzeni Yelkan Can Özbay’ın da emekleri olan işletmede doğum günü ve gün gibi çeşitli organizasyonlar düzenlenebiliyor. Lapata Çıkmazı’nda da oturacak yerleri bulunan İda’s Kitchen’da genellikle sakin müzikler çalıyor.

“Hiç olumsuz geri dönüş almadık”

Çanakkale’de farklılık yaratmayı amaçladıklarını belirten mekân işletmecisi Demirkan Baylar; “Pankek konusunda iddialıyız. Pankeklerin yanında servis ettiğimiz reçellerimiz mevsimine göre meyvelerden yapılıyor. Aperatif olarak kreplerimiz var. Şimdiye kadar sunduğumuz insanlardan hiç olumsuz geri dönüş almadık ve bayağı pozitif görüşler alıyoruz” dedi. İda’s Kitchen Saat 09:00-24:00 saatleri arasında açık. 2144001 numaralı telefondan iletişim kurulabilir.

Atakan Alkış

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech