Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkana Bürokratik Ziyaretler

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı,

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Çanakkale’ye yaptığı gezi sırasında Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Gökhan’a daha sonra Karaman’a tayini çıkan Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan’dan da veda ziyareti gerçekleştirildi.

Çanakkale Belediyesi’nin haberine göre; 2000-2006 yılları arasında Çanakkale’de de Valilik görevi yapan Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile Başkanlık makamında bir araya geldi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan, Kayseri Valisi Kamçı ile Çanakkale ve güncel konulara ilişkin sohbet etti. Ziyaret sonunda Başkan Gökhan, Kayseri Valisi Kamçı’ya eski Çanakkale fotoğraflarının yer aldığı kitapçığı hediye etti.

TURAN’DAN VEDA ZİYARETİ

Karaman’a tayini çıkan Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a veda ziyaretinde bulundu. Ziyaretten dolayı memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Ergün Aydın’a yeni görevinde başarılar diledi. Çanakkale ve güncel konulara ilişkin yapılan sohbetin ardından ziyaret, Başkan Gökhan’ın Turan’a kahve takımı ve eski Çanakkale fotoğraflarının yer aldığı kitapçığı hediye etmesi ile sona erdi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech