Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Babadan Tecrübe Oğuldan Vizyon: “Demirci İnşaat ve Mimarlık”

35 senelik tecrübe ile

35 senelik tecrübe ile belirlediği hedefler doğrultusunda güven ve özveriyle ilerleyen Demirci İnşaat ve Mimarlık, müşterilerine en iyisini vermeyi amaçlıyor. Müteahhit Mehmet Kınış ve oğlu Mimar Samet Kınış, Çanakkale’ye en iyisini verebilmek için standartların üzerinde işler ortaya koyuyor.

Çanakkale’nin ilk inşaat firmalarından olan Demirci İnşaat vizyonu ilerletti. 35 yıldır sektörün içinde olan Mehmet Kınış yanına mimar olan oğlu Samet Kınış’ı da alarak Çanakkale’ye standartların üzerinde kaliteli hizmetler vermek için var gücüyle çalışıyor. Yurt dışında ve İstanbul’da mimarlık eğitimi alan ve ardından memleketi Çanakkale’ye dönen Samet Kınış ile sektörde 35 yıllık tecrübe sahibi Mehmet Kınış’ın yakaladığı harmoni yaptıkları işlere de yansıyor. Baba ve oğulun yakaladığı harmoniye en güzel örneklerden biri Kepez sahil yoluna yapılan ‘Kepez Garden’ evleri. Kepez Garden dışında ‘My House’ projesi de baba ve oğulun uyumu sonucunda çıkan işlere güzel bir örnek. Bir diğer güzellik ise daire alan herkese Çarşı Mobilya Mağazaları’ndan mobilya hediye ediliyor.

 

“İnsanları mutlu etmek öncelikli amacımız”

Gerçekleştirdikleri tüm projelerde yapıların bulunduğu bölgeye değer katmak, yüksek kalitede ve sağlamlıkta üretim yapmak, modern ve estekik yaşam alanları yaratmak olduğunu belirten Mimar Samet Kınış; “Gelişen son teknolojileri projelerimize entegre etmeye dikkat ediyoruz. Çanakkale’de güvenli yaşam alanları oluşturmak, müşterilerimizin beklentilerine uygun projeler üretmek ve satış sonrası memnuniyet ilkesiyle hizmet vermeyi ilke benimsedik. Geleceğe uyumlu, kaliteli yaşam mekanları üretmek için çalışmaktayız. Binalarımızın sağlamlığına, süratli ancak güvenlik ile yükselmesine, estetik anlatışa sahip olmasına dikkat ediyoruz. İnşa ettiğimiz binalarda yaşayan insanları mutlu etmek öncelikli amacımız” dedi. Demirci İnşaat’ın yeri İsmetpaşa Mahallesi Aynalı Çeşme Sokak No 46’da yer alıyor.

Atakan Alkış

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech