Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Troia Yılı Mercek Altında

2017 yılı 2. Dönem

2017 yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Toplantısı Çanakkale Valisi Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Tavlı, kurum müdürlerine talimat vererek Troia çalışmalarının hız kazanmasını istedi.

Çanakkale İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen İl Koordinasyon Toplantısının açılışına 15 Temmuz Şehitleri ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimiz adına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlanıldı. Vali Orhan Tavlı başkanlığında il yatırımları ile ilgili sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü. Vali Tavlı, Troia Müzesi hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından; “Çanakkale dört gözle Troia çalışmalarının bitmesini bekliyor. Bu zamana kadar yapılan çalışmalar için teşekkür ederim ve bu çalışmaların hızlanmasını temenni ederim.” dedi.

“GÖKÇEBAYIR’DA TAŞKIN OLMADI”

DSİ 25. Bölge Şube Müdürü Doğan Kahraman Gökçebayır’da yaşanan sel felaketi hakkında bilgilendirme yaparak; “Ben bölgeye gittim. Herhangi bir dere taşkını yoktur. Ani yağışla biriken yüzey sularının oluşturduğu bir sel olayı mevcuttur. Çevre Şehircilik Müdürlüğü ve AFAD gerekli tespitleri yapıyor. Birkaç evin bodrum ve giriş katlarında hasar ve bahçe duvarlarında yıkılmalar görüldü. Herhangi bir taşkın söz konusu değildir. Can kaybı da bulunmaktadır.” dedi. İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ da söz alarak şu ana kadar edinilen bilgiye göre zeytinliklerde %20 domateslerde de %20’den daha az oranda bir zarar olduğunu dile getirdi.

Yatırımların görüşülmesi sırasında Çanakkale İl Özel İdaresi adına Genel Sekreteri Abdullah Köklü, il genelinde Çanakkale İl Özel İdaresinin yaptığı yatırımlar hakkında bilgi verdi. Ardından kurumların yaptıkları sunumların bitmesi ile toplantı sonlandırıldı.

Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech