Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç sporcudan acı haber

Gelibolu Yıldızspor Triatlon takımı

Gelibolu Yıldızspor Triatlon takımı sporcusu 15 yaşındaki Doğukan Varol’un cesedi 4 gün sonra Hamzaköy Sahili’nde bulundu.

Gelibolu İlçesinde, Sahil Güvenlik ekipleri ile dalgıçların 4 gündür bulmak için aradığı triatlon sporcusu Doğukan Varol’dan üzücü haber geldi. Geçen Cuma günü evinden antrenmana gitmek için çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Varol’un cansız bedeni dün saat 18.30 sıralarında kıyıya vurduğu Hamzaköy Sahili’nde bulundu.

Gelibolu Yıldızspor Triatlon takımı sporcusu Varol, dün öğle saatlerinden antrenmana gitmek için evinden bisikletiyle çıktı. Akşam eve gelmemesi üzerine meraklanan ailesi, cep telefonundan Doğukan Varol’a ulaşmaya çalıştı. Ancak evladına ulaşamayan aile, durumu polise bildirerek yardım istedi. İlçe merkezinde Doğukan Varol’u bulmak için arama çalışmaları yapıldı. Doğukan Varol’un çantası ve cep telefonu, Hamzaköy Sahilinde bulundu. Doğukan Varol’un denize girebileceği ihtimali göz önünde bulundurularak, sahil güvenlik ekipleri ve polis denizde arama çalışmaları başlattı.

İlçeye bağlı Hamzakoy sahiline yakın bir mesafede bir cesedin olduğu ihbarını alan polis ekipleri olay yerine geldi.Denizdeki dalgalarla su yüzüne çıkan cesedin, 14 Temmuz’dan beri kayıp olan Doğukan Varol’a ait olduğu, olay yerine gelen yakınlarının teşhisiyle kesinleşti. Acı haberi alan Varol’un babası Mesut Varol ile dedesi Osman Varol ve yakınları sinir krizi geçirdi.

savcılık ve polis tarafından incelenmesi sonrası, 4 gün önce kaybolan Doğukan Varol’a ait olduğu tespit edildi. Talihsiz gencin yakınları acı haberle fenalık geçirdi. Doğukan Varol’un cesedi, yakınlarının teşhis etmesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech