Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Valilik Toplantı Salonunun İsmi Değişti

15 Temmuz Şehitlerini Anma,

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Çanakkale Valiliği Toplantı Salonuna “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Toplantı Salonu” adı verildi.

Çanakkale Valiliği Toplantı Salonuna, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Toplantı Salonu” adı verildi. Ayrıca Çanakkale Valiliği içerisinde 15 Temmuz’da darbe girişiminde bulunan FETÖ’ye karşı vatandaşların yaşadıklarını konu alan fotoğraf sergisi açıldı.

Açılışta konuşan Vali Orhan Tavlı;  “15 Temmuz 2016 karanlık bir geceydi.  Karanlıktan aydınlığa nasıl çıktığımıza bütün dünya şaşırmakta, şaşırmaya da devam edecektir. Aziz Türk Milleti Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği mesajla sel oldu, milyonlar oldu, meydanlara aktı o gece. Bizler sivil bürokratlar vatanını, milletini, bayrağını, ülkesini seven Türk Silahlı Kuvvetlerinin cesur kahraman askerleri, polis teşkilatımızın kahraman yiğit evlatları, jandarma teşkilatımızın kıymetli mensupları o gece onurlu bir duruş sergilediler. Satılmış vatan haini Fetullahçı terör örgütü karşısında o gece yılmaz bir mücadele ortaya koydular. Bizler hep birlikte bugün demokrasiyle, milli birlikle, özgürlükle yaşıyorsak 15 Temmuz şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz.15 Temmuz şehitlerimizin ve tüm aziz şehitlerimizin ruhları şâd, mekânları cennet olsun. Gazilerimize minnet ve şükranlarımı huzurlarınızda sunmak istiyorum. Bizler, 15 Temmuz şehitlerinin ve gazilerimizin aziz hatıralarını yaşatmak için Aziz Türk Milleti hiçbir zaman onları unutmadı, unutmayacak. Nasıl ki Çanakkale Ruhunu Aziz Türk Milleti, Türkiye Cumhuriyeti yaşatıyorsa 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü sonsuza kadar yaşayacaktır. Hepinize teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum.”dedi.

Açılış törenine; Vali yardımcıları, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Yeşim Karadağ,  İl müdürleri, Valilik personeli ve vatandaşlar katıldı.

Dilek Akşen

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech